Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Teini kävi nukkumaan kello 22.30: ”Kukaan ei tiedä, mikä häneen meni”

Kaakkois-Helsingissä torstai-iltana sattunut tapaus on hämmentänyt vanhempia, opinto-ohjaajia ja lastenpsykiatreja ympäri maailmaa.

iso ja pieni herätyskello karttapallon vieressä
Lukiolaispojan vanhemmat viettivät lähes unettoman yön tämän yllättävän käytöksen vuoksi.

”Olemmeko nyt epäonnistuneet ihmisinä, äiteinä ja isinä”, kysyvät yhä uudestaan 16-vuotiaan lukiolaisen vanhemmat, jotka haluavat pysytellä nimettöminä asian arkaluonteisuuden vuoksi.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan vielä kello 21.30 tilanne vaikutti täysin normaalilta. 16-vuotiasta lukiolaista oli kehotettu kolme kertaa iltapalalle, jotta hän ennättäisi lukea kokeisiin, ulkoilla ja käydä suihkussa vielä ennen aamukahta.

”Ja sitten yhtäkkiä kävikin näin”, päivittelee lukiolaisen isä, joka kärsi koko viime yön mittavista uniongelmista, koska hänen lapsensa ei kolistellutkaan keittiössä ja kylpyhuoneessa tavalliseen tapaansa.

”Meidän poika tuli iltapalalle heti, söi sen nopeasti ja sanoi ottavansa suihkun vasta aamulla. Puoli yhdeltätoista kun itse yritin käydä nukkumaan, huomasin, ettei hänen kynnyksensä alta enää näkynyt valoa.”

Kun vanhemmat kurkistivat teininsä huoneeseen, he huomasivat hänen olevan täydessä unessa. Jopa puhelimen virta oli katkaistu.

”Aika lailla hätäännyimme, mittasimme lämmön ja happisaturaation ja soitimme lääkäriystävällemme, joka oli yhtä hämmentynyt kuin mekin”, perheen äiti sanoo.

Vanhemmat ottivat myös heti yhteyttä lukiolaisensa opinto-ohjaajaan, joka vastasikin kohta keskiyön jälkeen, ettei ollut havainnut pojan käytöksessä mitään outoa.

”Hyvin harvinaislaatuinen tapaus”, kommentoi myös aamuneljältä iltapalansa ääreltä tavoittamamme lastenpsykiatri, joka hänkään ei halua nimeään julkaistavan.

”Joskus näitä voi sattua, minun urani varrelta en kuitenkaan muista yhtään vastaavaa tapausta.”

Uutissirkus seuraa tilanteen kehittymistä hetki hetkeltä, jos jaksaa pysytellä valveilla koko päivän.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.