Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Yle ei kutsunut pienpuoluetenttiin – Pöyristyjien puolue pöyristyi

Puolueen pois jättämisen viime torstain vaalitentistä myöhään lauantai-iltana havainnut Pöyristyjien puheenjohtaja Aipilvi Martyyr harkitsee Ylen haastamista oikeuteen. Pöyristyjien puolue ei saanut tenttikutsua ajoissa, tai itse asiassa ollenkaan.

Ylen Pasilan linkkitorni on vinossa metsän takana
Arkistokuvamme liittyy tapaukseen.

”Ainakin lopetan Ylen rahoituksen kokonaan, kun tulen valituksi eduskuntaan” Martyyr puuskahtaa närkästyneenä.

Hänen mukaansa Pöyristyjät edustavat Suomen suurinta yhtenäistä kansanryhmää.

”On pöyristyttävää, että kaikki muut kutsuttiin ja meitä ei. Me olemme kansanliike! Facebookin ryhmät, Twitterin kommentoijat sun muut someaktiivit edustavat pöyristymisen kirkkainta kärkeä, ja silti meidät sivuutettiin täysin.”

”Kuinka ne kehtaavat – ja kyllähän ne kehtaavat!” Martyyr toteaa tuohtuneena tarkentamatta kuitenkaan, kenestä tai mistä puhutaan.

Martyyr sanoo, että vaalitentissä esiintyneet pienpuolueet olivat amatöörejä pöyristymisen saralla, mutta sen sijaan isot puolueet ovat lähes maailmanluokan tasoa.

”Mieltäni ilahduttaa tahallisen väärinymmärtämisen korkea taso eduskunnassa olevien puolueiden narratiiveissä”, Martyyr toteaa.

”Erityisesti isommat oppositiopuolueet antavat suorastaan loistavasti ymmärtää, että maailman kaikki viisaus ja älykkyys on heidän päissään, kun hallitukseen on sen sijaan ajautunut pelkästään umpitolloja idiootteja, jotka eivät ymmärrä mistään mitään.”

Pöyristyjien puolueen vaaliteemana on ”Muut ovat tolloja, minä en” ja ”Muut saisivat nöyrtyä, minä en”.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan Martyyr odottaa nyt julkista anteeksipyyntöä Yleltä, ja, no, kaikilta.

Teksti: Täivö Torkeno, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.