Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu

Keskusta tukee ministeriään Korkki kiinni -tempauksella

Keskusta kehottaa kaikkia kynnelle kykeneviä kansalaisia näyttämään keskisormea ministeri Lintilän alkoholinkäytöstä liikkuville huhuille ja pysyttelemään tauotta selvänä kokonaisen viikon ajan.

Makkarapaketti ja jaloviinapullo
Tempauksen kestäessä kansaa kehotetaan pidättäytymään myös tavanomaisista ruokajuomista ja pikkuserkkujensa tapaamisesta.

“Oletamme ainakin autonkuljettajien, kirurgien ja lentäjien olevan sataprosenttisesti mukana työvuorojensa aikana”, arvioi keskustan tiedotusassistentti Anneli Komulainen-Viinamäki.

“Luotamme suomalaisten ammattilaisten vastuullisuuteen sekä harkintakykyyn siinä, miten tässä ja muissakin mielenilmauksessa kannattaa toimia.”

Tavoitteena on, ettei kukaan törttöilisi, tappelisi, antaisi puhelimensa tulla kaapatuksi tai puhuisi muunneltua totuutta Korkki kiinni -viikolla.

Komulainen-Viinamäen mukaan keskusta valitsi näin radikaalit toimet muistuttaakseen suomalaisia suhteellisuudentajusta.

”Siitä, miten ministeri Lintilä, jota on syytetty päihtymyksestä työpäivän aikana, on hoitanut virkaansa. Aiheuttiko hän Talvivaaran veroisen ympäristökatastrofin? Ei. Pakeniko rintamavastuuta koronakriisin tai Ukrainan sodan aikana? Ei.”

Mutta jospa ministeri sittenkin on naukkaillut väärässä paikassa väärään aikaan?

“Huhut ovat huhuja, yleensä vääriä tai ainakin liioiteltuja, pelkkiä ajojahteja. Ja hiukan suhteellisuudentajua, kiitos!”

Protestiviikon ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Se avataan hiljaisella hetkellä kahden tunnetun absolutistin, Adolf Hitlerin ja Vladimir Putinin uhrien muistolle.

Panimoala (kok) puolestaan suunnittelee vastamielenosoitusta, joka kulminoituu oluen ja siiderin ilmaisjakeluun protestiviikon aattona.

Aiheesta muissa aviiseissa:
Paljon, mutta kannattaako vaivautua?

Teksti: Keijo Kettu, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.