Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Mielikuvitusystävät siivittävät startup-yritystä menestykseen

Yhtiön uusin aluevaltaus ovat mielikuvitusystävänpäivän ravintolaillalliset. Mielikuvitusystäville tarjottaviin palveluihin erikoistunut porilaisyritys aikoo laajentua seuraavaksi Japaniin ja Kiinaan.

Mies ja nainen ravintolapöydässä, siluetit, takana auringonlasku
Kuva: Rene Rauschenberger/Pixabay

Yritys sai alkunsa kahden sinkkumiehen oivalluksesta ryhtyä seurustelemaan mielikuvitusystävien kanssa.

”Katsoivat ravintolassa kieroon, kun istuuduin varaamaani pöytään yksin ja tilasin ruokaa mielikuvitustyttöystävälleni”, Aleksi Hautaperä, 22, kertoo.

”Kun netissä sitten törmäsin Joose Mattilaan, jolla oli samankaltaisia kokemuksia, oivalsimme tässä markkinaraon.”

Miesten yhtiö tarjoaa nyt palveluita kaikille niille, joilla on mielikuvitusystävä. Erityisen hyvät tuotot tulevat matkailusta.

”Voimme myydä kaksi matkaa kahden hinnalla, vaikka fyysisiä matkustajia on vain yksi. Asiakkaan mielikuvitusystävä saa kaikki samat palvelut kuin asiakas itse”, Mattila kertoo.

Hautamäen ja Mattilan tuorein innovaatio, mielikuvitusystävänpäivän illallinen kahdelle, on jo varattu loppuun.

Yhtiö sai vuoden alussa miljoonan euron riskirahoituksen. Lähiviikkoina miehet aikoivat tehdä myynninedistämismatkan Kiinaan.

”Yhden lapsen politiikan seurauksena maassa on kymmeniä miljoonia miehiä enemmän kuin naisia. Kaikenlaiset mielikuvitustyttöystävien palvelut vain odottavat tarjoajiaan.”

Hautaoja ja Mattila pyrkivät ottamaan yrityksensä alkutaipaleella varman päälle ja noudattamaan perinteisiä sukupuolirooleja.

”Mielikuvitustyttöystäväsektorilla on eniten markkinoita, mutta piakkoin palvelemme myös mielikuvituspoikaystäviä ja mielikuvitusmuunsukupuolisia.”

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.