Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Oppositiopuolueen syväkurkku: Kokoomus käy kauppaa leikkauksilla ja satanistikirkolla

Kokoomus valmistautuu hallitusneuvotteluihin esittelemällä tulevia lakialoitteitaan ja kompromissivaatimuksiaan hallitukseen mieliville puolueille. “Esimerkiksi translaki otetaan seuraavassa hallituksessa käsittelyyn, jos vihreät kannattavat leikkauksia koulutukseen, erityisesti kaikkiin humanistisiin aineisiin”, syväkurkkumme kertoo.

Mieshahmot kättelevät siluettikuvassa
Kuva: Mohamed Hassan/Pixabay

“Keskustalle on luvassa maatalousministeriön lisäksi ympäristöministerin salkku ja uutena haja-asutusalueministeriö, jonka tehtävänä on palauttaa perussuomalaisiin siirtyneet keskustan äänestäjät takaisin, mikäli puolue tukee lakialoitetta, jossa maatilojen minimikooksi säädetään tuhat hehtaaria”, syväkurkku jatkaa.

Satanistikirkolle verotusoikeus

Merkittävin vaihtokauppa odotaa kristillisdemokraatteja.

”Kokoomus aikoo ehdottaa satanistikirkolle verotusoikeutta, elleivät Kd:n kansanedustajat asetu tukemaan lakiehdotusta, jonka mukaan seurakuntien on myytävä kaikki yli kolme hehtaarin maa-alueet rakennuksineen yksityisille sijoittajille ja rakennusyhtiöille halvalla.

“No huh huh”

Entäpä sosialidemokraatit, vasemmisto ja perussuomalaiset, tiedustelee Uutissirkuksen toimittaja.

“Vassarit ei tule hallitukseen, niiden kanssa juodaan kahvit ja heitetään Li’lle muutama luokkavitsi ja kevyttä sovinismia. Demarit otetaan joka tapauksessa ja Sanna määrää (johdon erityistoive).”

”Persut saavat sisä- ja oikeusministeriön. Lisäksi he saavat vaihtaa Migrin henkilöstön kokonaan, tai osin. PS puolestaan tukee meidän kaikkia leikkauksia. Ja Hjalliksesta (ln) tehdään työministeri, kun se osaa purjehtia”.

“No huh huh” toteaa kokenut toimittajamme.

“No se Hjallis oli vitsi. Ei me sitä oteta”, lopettaa syväkurkku haastattelun.

Teksti: Saara Linnapää, Satiiriämpäri 2023 -kilpailija

Tamä juttu on mukana Satiiriämpäri 2023 -kirjoituskilpailussamme. Voittaja valitaan viikon sisällä. Lue kaikki #Satiiriämpäri2023-kisan jutut, tykkää niistä Facebookissa ja esitelmöi niistä ystävillesikin.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.