Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu

Onko parvekegrillaus sinun tai naapurisi ongelma?

Makkarankäryn leviäminen katkeaa, jos grillaa makkaroiden sijasta maitoa.

Grillatun maidon tuoksu antaa oman säväyksensä tyyniin kesäiltoihin.

Tämä käy ilmi Suomen miesmarttojen tekemästä kokeesta, jossa vertailtiin grilleistä naapuriparvekkeille saapuvia hajuja. Kun miesmartat käyttivät grilliherkkujen raaka-aineena suomalaista maitoa, makkarankäry katosi kokonaan.

“Havaitsimme, että jos 60-asuntoisen taloyhtiön yksikin asukas vaihtaa makkarat maitoon, hänen grillistään nouseva tuoksu on niin voimakas, että paitsi makkarankäry myös muut talon asukkaat kaikkoavat”, Suomen miesmarttojen toiminnanjohtaja Kesä Kannesvesi (kesk) kiteyttää.

Miesmartat suosittelee kaikille makkarankäryyn kyllästyneille maitonyyttejä sekä grillattua maitoa Nurmijärven malliin.

Maitonyyteissä kotimainen maito kaadetaan folioon, ja se maustetaan pippurilla ja valkosipulilla.

Grillattu maito Nurmijärven malliin syntyy kaatamalla 1,5 litraa suomalaista maitoa suoraan grilliin. Maito saa grillaantua hiljaa hymyillen, jonka jälkeen sen pinnalle ripotellaan suolaa ja Zero-Colaa.

Suomen miesmarttojen toiminnanjohtaja Kesä Kannesvesi esittelee maitoreseptejään keskustan puoluekokouksessa ja koko kesän ajan myös tasatunnein omalla parvekkeellaan.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Yle Radio yhden Uutissirkus-radio-ohjelma.

Älä kuuntele Uutissirkuksen suurta suvilähetystä Yle areenasta, koska se ei enää ole siellä. Mukana olisi ollut myös kesäraportti, kesäkolumni ja kesädekkari.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.