Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Yrityksen johto kielsi alaisilta sähkön säästämisen

Espoolaismies onnistui alkusyksyn aikana puolittamaan sähkölaskunsa, mutta hänen työnantajansa halusi estää omien laitteiden lataamisen ja käytön työpaikalla.

jatkojohto kynnysmaton vieressä
Tapaus sattui itäespoolaisessa pk-yrityksessä.

”Työpisteeni vieressä minulla oli latauksessa vain kahden lapseni läppärit, seitsemän varavirtalähdettä, pari kengänkuivainta ja yksi robottipölynimuri, mutta pikkumainen pomoni sanoi, että tämä ei käy”, asiasta yhä tuohtunut Juhani Virtanen, 59, kertoo.

Virtanen havaitsi vähitellen, että yrityksen johto katsoi karsaasti myös hänen sähköpyöräilyään.

”Toin sähköpyörän toimistolle auton katolla ja laitoin lataukseen firman aulaan, kun siinä oli vielä yksi vapaa pistorasia, mutta sekään ei pomolle sopinut.”

”Se väitti, että asiakkaiden kulkeminen vaikeutuu, vaikka itse näki, että kaikki mahtuivat kävelemään aivan hyvin pyöräni ja vaimoni pakastimen välistä eikä kukaan edes kompastunut jatkojohtoon.”

Virtasen mitta tuli täyteen viime lauantaina, kun vartijat tulivat häätämään hänen perhettään työpaikan saunasta.

”Saunominen ei tuottanut mitään vaivaa kenellekään, aivan itse väänsin kiukaaseenkin virran päälle, mutta vartijat väittivät, ettei saunassa saa oleskella viikonloppuna.”

Tällä hetkellä Virtanen etsiskelee uutta työpaikkaa.

”Semmoista hiljaista hakua teen. Yhä kuitenkin säästän sähköä, ehkä tosin vähän pienimuotoisemmin kuin ennen.”

”Pomo ei yleensä koskaan tule taukohuoneeseen, joten keitän siellä iltapäivällä kahvit kahteen termospulloon. Ne säilyvät melko lämpiminä yön yli, joten saammepa vaimon kanssa aamukahvit ilman että perheemme sähkölasku suurenisi.”

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.