Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Kansa täysin tyytymätön pääministerin ystävävalintoihin

Sata prosenttia kansasta olisi mieluummin valinnut itsensä pääministeri Sanna Marinin (sd.) Ruisrock-jatkoille hänen ystäviensä sijasta.

Pääministerin virka-asunto Kesäranta
Arkistokuvamme Kesäranta liittyy tapaukseen.

”Minut sinne olisi pitänyt kutsua”, vahvistaa myös luoteissatakuntalainen somevaikuttaja Ilkka Raitaniitty, joka oudoksuu kovasti Marinin seurassa havaittuja ihmisiä.

”Sen minä olisin ymmärtänyt, että Rinteen Antti tai Tervon Jari olisi kutsuttu jatkoille Kesärantaan, mutta että tämmöisiä tyyppejä, joista minä en ole koskaan kuullutkaan”, Raitaniitty sanoo.

”Itse olisin mielelläni lähtenyt pääministerin virka-asunnolle, ainakin jos olisin saanut tulla sinne diesel-autollani ja jättää sen pihalle käyntiin jatkojen ajaksi.”

Uutissirkuksen haastattelemien tietolähteiden mukaan Sanna Marin on tehnyt pääministerikaudellaan kaiken väärin.

”Juuri niin”, somevaikuttaja Raitaniittykin sanoo. ”Hän on hoitanut koronan väärin, soteratkaisun väärin, Ukrainan sodan väärin, Suomeen Natoon liittymisen väärin, käynyt baarissa ja huumetestissä väärin, pyytänyt Kesärannassa otettua valokuvaa anteeksi väärin ja näyttänyt tunteensa väärin.”

Uutissirkus selvitti kansan ajatuksia pääministerin jatkoseurueesta Twitter-kyselyllä, johon tähän aamuun mennessä saatiin lähes 15 vastausta.

”Siksi juttumme otsikko pitää paikkansa ja siksi tämä on uutinen, korostaa Uutissirkuksen klikki- ja Sanna Marinin erottamisasiantuntija Uolevi Ahonen, joka hänkään ei ole koskaan saanut kutsua Marinin jatkoille.

Seuraavaksi Ahonen aikoo asettua Kesärannasta kaupungin viemäriverkkoon johtavaan putkeen tarkastelemaan mahdollisia huumejäämiä, joita Uutissirkus ryhtyy seuraamaan hetki hetkeltä.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.