Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Kansa raivostui: Sanna Marinin viinilasissa olikin kasvisruokaa

Tuoreimpien somepäivitysten mukaan pääministeri Sanna Marinin viinilasissa jääkiekon MM-kisojen loppuottelussa olisi ollut kasvisruokaa.

vinnilasissa porkkanoita ja kukkakaalia
Marinin lasi puhuttaa yhä raivostunutta somekansaa.

Lähes kahdessa päivityksessä epäillään kuvamanipulaatiota, jossa kukkakaalilla ja porkkanoilla täytetyn lasin sisällöksi olisi vaihdettu alkoholipitoinen neste.

”Jos kuvaa suurentaa tarpeeksi, niin lasin vasemmassa yläreunassa näkyy heijastus, joka ei voi olla peräisin mistään muusta kuin kasvisruoasta”, vahvistaa luoteissatakuntalainen somevaikuttaja Ilkka Raitaniitty, johon otamme yhteyttä aina kun lehteemme tarvitaan paljon klikkejä keräävä juttu.

Raitaniityn mukaan myöhemmin tänä aamuna yksi kommentoija onnistui selvittämään, ettei kyseessä sittenkään ollut kuvamanipulaatio, vaan se, ettei puna-, valko- tai roseviinien valmistuksessa käytetä ollenkaan lihaa.

”Ne tehdään kasveista, viinirypäleistä”, Raitaniitty parahtaa. ”Ja sellaista oli Marinin viinilasi melkein täynnä!”

”Ei voi olla niin, että pääministerin asemassa oleva henkilö käyttää tällaista uskonnollista tilaisuutta hyväkseen edistämällä asiaa, jota minä en kannata”, jatkaa Raitaniitty, joka viimeiset 47 vuotta on syönyt kaikilla aterioillaan pelkkää sikanautajauhelihaa ja juonut palanpainikkeeksi lihalientä.

Seuraavaksi Uutissirkus aikoo selvittää, onko Marin syönyt tai juonut kasvisruokaa veronmaksajien varoilla, ja onhan hän, koska pääministerin palkka maksetaan valtion budjetista, mitä ei tietenkään heti otsikossa pidä kertoa.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.