Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Olympiakomiteasta paljastui asiallista käytöstä

Sisäpiirilähteiden mukaan on olemassa vahvaa näyttöä siitä, että eräs olympiakomitean työntekijä ei ole loukannut ketään verbaalisesti, fyysisesti, transsendentaalisti, mimeettisesti, diegeettisesti tai ajatustensa tasolla.

Olymnpiarenkaat Lahden kisapuiston portilla
Arkistokuvamme vuoden 1952 Lahden olympialaisten tapahtumapaikalta Kisapuistosta ei liity tapaukseen.

Saunasta tavoittamamme olympiakomitean puheenjohtaja ei kiistä asiaa.

”Tällainen käytös on yksiselitteisesti toimintakulttuurimme vastaista”, hän korostaa.

Huhutaan, että työntekijä olisi avannut muille henkilöille ovia ja jopa pessyt kainalonsa ennen julkisiin tiloihin menemistä. Hänen kohtaamistaan varten ei ole edes laadittu hissiohjeita.

”Kannan tästä täyden vastuun, joten en missään tapauksessa tule eroamaan”, puheenjohtaja toteaa pyytämättä.

Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan häiritsemättömään käyttäytymiseen syyllistynyt henkilö olisi käyttänyt viestinnässään ylätyylisiä ilmaisuja ja jopa sivistyssanoja, jotka herättivät monissa kollegoissa voimakasta ahdistusta. Eräs olympiakomitean työntekijöistä tekikin välittömästi selvityspyynnön kuultuaan termin “prospekti”.

Nimettömien lähteiden mukaan tutkintaan on tulossa myös sellainen tapaus, jossa olympiakomiteassa työskentelevä henkilö on sortunut niin karkeaan asiallisuuteen, ettei edes ole kertaakaan avannut suutaan julkisesti tai katsonut kohti toista ihmistä.

Teksti: Armas J. Olavi, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.