Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Oikeistopoliitikko kävi lähellä kasvisruokavaliota

Tapaus sattui pirkanmaalaisella huoltoasemalla tänä aamuna, kun oikeistopuolueeseen kuuluva mieskansanedustaja hankki polttoaineen lisäksi lauantaimakkarapaketin.

lauantaimakkaravoileipä
Kuva: Kim Metso/Wikimedia Commons Lisenssi: CC BY-SA 3.0

Lauantaimakkarassa on lihaa, kamaraa ja silavaa yhteensä 51 prosenttia, joten poliitikko joutuu sitä syödessään vain yhden prosenttiyksikön päähän kasvisruokavaliosta.

”Saako kansanedustaja nyt riittävästi ja oikeassa suhteessa välttämättömiä proteiineja, aminohappoja ja rasvahappoja, jos perinteinen suomalainen, terveellinen ruokavalio vaihdetaan tällaiseen epämääräiseen ilmastoruokavalioon”, tiedustelee Uutissirkuksen argumentaatio- ja eduskuntakeskusteluasiantuntija Uolevi Ahonen, mutta jää vaille vastausta.

Kansanedustajan makkarahankinta tuli ilmi, kun hän julkaisi somessa kuvan polttoainekuitistaan. Kuitista näkyy, että mies oli pesettänyt autonsa ja ostanut 76 diesellitraa, pienen kahvin sekä lauantaimakkaraa. Makkarasta hän oli saanut 50 prosentin eli 1,85 euron alennuksen.

”Viimeisen myyntipäivän tavaraa varmaankin, joten kannattaa nauttia se heti, ettei tule ripulia”, Ahonen huomauttaa.

Tiettävästi kansanedustaja, joka haluaisi nimensä julkisuuteen, voi olosuhteisiin nähden hyvin. Häntä hoidetaan Twitterissä, kuten tähänkin asti.

Lue Uutissirkuksesta myös:
19.3.2019: Kasvispyttipannu oli vammauttaa miehen

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.