Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Ei saanut Instagramia lankapuhelimeen – syyttää pääministeriä

Etelähelsinkiläinen mies aikoo haastaa pääministeri Sanna Marinin (sd) oikeuteen, koska hallitus ei ole kyennyt takaamaan toimivia viestintäyhteyksiä koko Suomen kansalle.

lankapuhelin, Ericssonin bakeliittipuhelin
Kuvat eivät näkyneet puhelimessa, vaikka mies käytti koko viikonlopun asian selvittämiseen.

Mies joutui jäämään sivustakatsojaksi lauantain ja sunnuntain boomerikeskustelussa, koska hänellä ei ollut käytössään mitään välinettä, jolla olisi voinut osallistua siihen.

”Poikani löysi kyllä netistä semmoisen sovelluskaupan, mutta siellä ei ollut puhelinnumeroa tai konttorin osoitetta, josta olisin voinut pyytää sen Instagramin minun Ericssonin puhelimeeni”, sanoo mies, joka haluaisi nimensä julkisuuteen.

”Semmoinen musta puhelin. Isäni sen hankki meille eteisen pöydälle vuonna 1958.”

Kun mies havaitsi, että hänen sananvapauttaan pyrittiin rajoittamaan estämällä Instagram-sovelluksen käyttö lankapuhelimessa, hän keksi viimein turvautua yleisönosastokirjoitukseen. Sittenkään hän ei saanut mielipidettään julkisuuteen.

”Löysin kirjoituskoneen vintiltäni myöhään sunnuntai-iltana, mutta siitä oli värinauha katkennut.”

Miehen ainoaksi mahdollisuudeksi jäänevät oikeustoimet.

”Näinkö todella on, että hallitus ei pysty antamaan minulle sananvapautta ellen vie pääministeriä lakitupaan?”

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan useat puolueet ovat jo lähestyneet miestä ja pyytäneet häntä aluevaaliehdokkaakseen.

Mies suhtautuu asiaan myönteisesti.

“Jos sillä keinoin pystyn jarruttamaan Sanna Marinin valintaa presidentiksi, niin olen valmis uhrautumaan.”

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.