Press "Enter" to skip to content

Talous

Virolaisrakentajat saavat palkkaa

Rakennusyhtiö Skanska on yllättäen paljastanut, että virolaisille rakennusmiehille maksetaan Suomessa palkkaa.

Skanskan Pohjois-Suomen aluejohtajan Sakari Jämsän mukaan yhtiö maksaa virolaisille rakennusmiehille Suomen työehtosopimusten mukaista palkkaa. Tieto on herättänyt hämmennystä sekä Suomessa että Virossa.

Suomalaiset rakennusliikkeet ovat pitkään horjuneet konkurssin partaalla, koska maamme julkiset rakennushankkeet ovat alihinnoiteltuja, uudisasunnot vielä halvempia ja putkiremontit aivan käsittämättömän halpoja.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan Skanska harkitsee myös toimitusjohtajansa ja hallituksensa jäsenten tuomista Virosta, jotta yhtiön rakennusjälki saataisiin entistä paremmaksi.

Aiheesta muissa aviiseissa:
Kaleva 31.3.2010: Virolaiset löysivät pohjoisen työmaille
Yle 26.3.2010: Kymmeniä virolaisia Haltikin työmaalle

Aiheen kehittymisestä myöhemmillä lumilla:
Yle 27.4.2010: Skanska perui virolaisrakentajien tuonninTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.