Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Corolla-epidemia leviää muuta väestöä nopeammin ammattikouluissa

Pahimmassa riskiryhmässä ovat noin 18-vuotiaat miehet. Uutissirkuksen maakuntakirjeenvaihtaja selvitti tilannetta Kemissä, Muhoksella ja Nakkilassa.

Daihatsu Charade kiitää kadulla noin vuonna 2008
Paikoitellen Corollan on havaittu kykenevän kiertämään immuunipuolustusta ja korttelia jopa useiden sukupolvien ajan. Juuri saamamme tiedon mukaan kuvan auto ei liity tapaukseen.

Meri-Lapissa kirjeenvaihtajamme tarkkaili tilannetta Kemin Kivikankaalla Tenhon kioskin nurkalta. Viereisen ammattikoulun pihapiirissä havaittiin useita Corolla-tapauksia.

Varsinaiseksi Corolla-lingoksi paljastui Täikön puiston viereinen parkkipaikka, missä useimmat tapauksista linkittyvät Jatan grilliin.

Kemissä havaintoja
muuntuneesta kannasta

Kemistä löydettiin myös muuntunutta Corolla-kantaa. Joihinkin Corolloihin oli hitsattu itse rakennettu takaspoileri. Lähemmässä tarkastelussa hitsausjälki paljastui ns. räkäsaumaksi.

”Millä vitulla opit hitsaamaan etänä”, kommentoi autonsa vierestä tavoittamamme nimettömänä pysyttelevä ammattikoululainen.

Muhoksella Corolla-epidemia on pysynyt perustasolla. Corolla ei ole onnistunut syrjäyttämään paikallista traktorikantaa, missä tärkein tekijä on ollut OSAO-ammattioppilaitoksen maatalouden koulutusohjelma.

Paikallisen S-marketin pihassa ohikulkijat vakuuttelivatkin Muhoksen pysyvän traktoripitäjänä ja kykenevän siksi välttämään Corollaa.

Ylisukupolvinen
epidemia ilmeinen

Nakkilassa paljastui myös Corolla-epidemian pitkäaikaisuus. Epidemian epäillään jatkuneen ammattikoululaisten keskuudessa jo vuosia.

Alun perin Corolla-epidemian luultiin alkaneen loppuvuodesta 2019. Nakkilassa kuitenkin Corolla-tartunnan saaneita tavattiin jo toisessa polvessa.

”Tartunnan voi siis saada useampaan kertaan ja hyvin monesti omilta vanhemmilta”, arvioi Uutissirkuksen teknologia- ja pilluralliasiantuntija Uolevi Ahonen.

”Hallituksen hybridistrategia vaikuttaa epäonnistuneen Corollan torjunnassa. Nyt myös Corolla on muuntautunut hybridiksi, ja sen voivat saada erityisesti keski-ikäiset miehet.

Teksti: Simon Meiki, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.