Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Hallituslähteet: Seksi on edelleen mahdollista

Uutissirkuksen hetki sitten saamien tietojen mukaan mahdolliset liikkumisrajoitukset eivät pysäyttäisi suomalaisten sukupuolielämää.

Erillään istuva pariskunta katselee kuunsiltaa
Arkistokuvamme liittyy tapaukseen.

Pykäläluonnoksien mukaan ulkona saisi yhtyä samassa kotitaloudessa asuvien täysi-ikäisten ihmisten kanssa tai yhdessä yhden oman kotitalouden ulkopuolisen ihmisen kanssa. Ryhmäharrastukset olisivat edelleen kiellettyjä.

Omaehtoinen seurustelukumppanin kanssa ulkona tapahtuva yhtyminen olisi sallittua läpi vuorokauden.

Eniten sekä oppositiossa että hallituksessa keskustelua herättäneen pykälän 69g. mukaan yhtyminen olisi sallittua virkistystarkoituksessa tai välttämättömästä syystä. Aiempaa tarkempia ovat tiedot poikkeuksista, jotka täyttäisivät välttämättömyyden vaatimuksen.

”Poikkeukset voivat koskea muun muassa tilanteita, joissa yhtyminen olisi välttämätöntä työn, elinkeinon, yritystoiminnan, opiskelun tai yhteiskunnallisen luottamustoimen vuoksi”, pykälien perusteluiden luonnoksissa todetaan.

Kaikissa yhtymistilanteissa olisi noudatettava kahden metrin turvaväliä ja käytettävä maskia.

Uutissirkus aikoo seurata rajoitusten suunnittelua ja mahdollista käyttöönottoa ja noudattamista hetki hetkeltä tai jotain.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.