Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Hovioikeus kannustaa kurittamaan lapsia

Jos haluat kurittaa lastasi, teippaa hänen jalkansa, kätensä ja suunsa ja jätä hänet lojumaan kylpyhuoneen lattialle kahdeksi tunniksi. Helsingin hovioikeuden mukaan tällainen kuritusmenetelmä ei anna aihetta tuomioon.

Hovioikeus toteaa tuoreessa päätöksessään, että lapsen teippaamista ei voi pitää törkeänä vapaudenriistona, jos paikka on hänelle tuttu eikä tekoon liity väkivaltaa tai sillä uhkailua. Lastaan näin kurittanut isä ei käsitellyssä tapauksessa saanut asiasta tuomiota.

Lapsen mukaan isä oli käyttäytynyt väkivaltaisesti koko tämän elämän ajan. Hovioikeus päätyi antamaan isälle hänen muista väkivalta- ja uhkausrikoksistaan 40 päivän ehdollisen tuomion.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.