Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Mies myöntää: keväällä en käyttänyt maskia, koska presidentti ei määrännyt

”Jos vain pääministeri suosittelee kasvomaskeja, en ryhdy vieläkään käyttämään niitä”, hyvinkääläiseltä liikenneasemalta kahvikuppinsa äärestä tavoittamamme Timo Virtakumpu, 54, kiteyttää.

sormet tarttuvat kertakäyttömaskiin
Virtakummun mukaan media antaa aivan liikaa tilaa hallituksen, THL:n ja WHO:n koronanäkemyksille.

”Koko kevään odotin televisiopuhetta, jossa Sauli Niinistö olisi kertonut, että maskin käyttö on pakollista ja että sen käyttämättä jättämisestä tuomitaan vankilaan”, Virtakumpu sanoo.

”Mutta mitään sellaista ei tapahtunut. Yksi ja toinen tuli ruutuun vain kommentoimaan, että maskien vaikutuksia pitää tutkia ja voi niistä ehkä olla hyötyä, muttei Suomeen mistään saada viittätoista miljoonaa kirurgista kasvomaskia päivässä.”

Virtakumpu kertoo hankkineensa itselleen jo helmikuun alussa sata pakkausta kertakäyttömaskeja.

”Samaan aikaan kun ostin tuhat pulloa käsidesiä ja 230 säkillistä vessapaperia.”

Ostoksista ovat hyötyneet vain Virtakummun vaimo ja hänen nuorin kotona asuva lapsensa, koska perheenpää odottaa yhä tarkempia määräyksiä niiden käytöstä.

”Olen täydessä valmiudessa. Jopa viikonloppuna baarissa käydessäni pyydän aina telkkariin äänet päälle siltä varalta, että presidentin nyrkki sattuisi saamaan puheenvuoron.”

Aiheesta muualla:
MTV3 9.10.2020: Pääministeri Marin vetosi kasvomaskien riittämättömyyteen jo keväällä – näin hän vastasi maskisuositusta vaatineille: ”Hallitukselta olisi täysin vastuutonta…”Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.