Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Asiantuntijuuden toinen aalto jyllää Euroopassa

Koronavirusasiantuntijuus on nostanut rauhallisen kesän jälkeen jälleen päätään.

Maskilla voi suojata kaiken
Uutissirkuksen asiantuntijan mukaan asiantuntijuudelta voi suojautua parhaiten käyttämällä maskia, joka peittää myös silmät ja korvat.

“Kun silmät ovat suojattuina, somevirtaakin voi selata rauhallisin mielin ilman pelkoa asiantuntija-altistuksesta”, Uutissirkuksen asiantuntijuus- ja kovaäänisyysasiantuntija Uolevi Ahonen sanoo.

Asiantuntijuus leviää salakavalasti kaikkein tutuimpien ja läheisimpien ihmisten kautta, koska heitä ei osata varoa.

”Eräs tuttuni altistui asiantuntijuudelle työpaikan kahvihuoneessa ja toinen taas vanhan kaveriporukan kokoontumisessa.”

”Parasta olisikin asettaa päähänsä kuulosuojaimet aina kun kuuntelee työtoveriensa, tuttaviensa tai sukulaistensa puhetta.”

Ahosen mukaan asiantuntijuus muuttaa muotoaan jatkuvasti. Oireet, joka tänään kertovat asiantuntijuudesta, voivatkin huomenna vaihtua täysin toisenlaisiksi.

Asiantuntijuutta ei tällä hetkellä kyetä testaamaan mitenkään, mutta sen nykyisenä pääoireena esiintyy yli-innokas suhtautuminen kasvomaskikeskusteluun.

”Jos aivan tavallinen työpaikan smalltalk kääntyy pitkälliseksi esitelmäksi kasvomaskien hyödyttömyydestä tai kasvomaskipakosta, ollaan selvästi asiantuntijuuden äärellä.”

”Ja jos itse huomaa esittävänsä covid19-näkemyksensä läheisiään huomattavasti voimakkaammalla äänellä, kannattaa heidän suojaamisekseen asettaa maski tai jopa ilmastointiteippi oman suunsa eteen”, Ahonen neuvoo.

Lue Uutissirkuksesta myös:
7.5.2020: Asiantuntijamme arvio: Asiantuntijuuden leviämistä lähes mahdotonta estää

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.