Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Turkulaisen muuttomiehen raju paljastus: ”En tiedä koronaviruksesta mitään”

Turussa muuttoauton apumiehenä työskentelevä Tomi Laaksolainen ehti julkaista 1 246 koronavirus-aiheista Twitter-päivitystä ennen kuin kertoi, ettei ole koronavirusasiantuntija.

Toytota Hiace, jonka sivuovesta on pudonnut asfaltille laatikollinen kukkaruukkuja
“Minkäänlaista virustietoutta minulla ei ole, osaan vain muuttaa enkä sitäkään kovin hyvin”, Tomi Laaksolainen kirjoitti.

Laaksolaisen tämänaamuinen viesti tuli hänen useimmille seuraajilleen täytenä yllätyksenä. Twitterissä nimimerkillä MuuttomiesTomppa esiintyvä Laaksolainen menetti heti toistatuhatta seuraajaa.

Seuraajista useimmat ovat täysin poissa tolaltaan. Niin myös Laaksolaisen twiittejä lähes kolme viikkoa aktiivisesti jakanut Aki Voltteri.

”Vahvasti epäilen, että MuuttomiesTompan saamasta vaikutusvallasta kateelliset viranomaiset pakottivat hänet vähättelemään itseään”, Voltteri toteaa.

”Ei voi olla niin, että THL tai WHO osaisivat kertoa jotain sellaista mitä Tomppa ei”, hän jatkaa.

MuuttomiesTompalta saamiensa tietojen ansiosta Voltteri sanoo onnistuneensa täpärästi välttämään koronatartunnan.

”Tomppa jakoi linkin, jonka mukaan virus voi tarttua vessapaperista, jos joku paperitehtaan työntekijä on tullut sairaana töihin. Niinpä lahjoitin naapurilleni kaikki omistamani 12 vessapaperisäkkiä.”

”Annoin myös aivan uuden puhelimeni samaiselle naapurille, koska yhdessä Tompan päivityksessä sanottiin, että virus voi jäädä puhelimeen itämään, jos sillä on soitettu jollekin oireettomalle taudinkantajalle. Siinäpä nyt sitten naapuri testailee”, Voltteri myhäilee.

”Oho, siitäkö se hänen äkillinen ystävällisyytensä johtuikin”, samassa kerrostalossa Voltteria vastapäätä asuva Laaksolainen hämmentyy ja kiiruhtaa poistamaan Twitter-tiliään ja vaihtamaan sukunimeään.

Aiheesta muissa aviiseissa:
Tasasekunnein, mutta voisi olla viisainta aloittaa täältä: thl.fiTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.