Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Kasvisruoan suurhyökkäys jatkui perjantaina

Puolustusministerin päämaja tiedoittaa: Leijona Cateringin onnistui tunkeutua asemiemme läpi. Hyökkääjällä suuria tappioita: ruokalistalla edelleen lihaa 11 aterialla viikossa.

Pukumies kulkee sotilaiden ohi Alepa-kassi kädessään
Ensimmäinen kuva taistelukentältä: Puolustusministeri kiirehti kuljettamaan 3 000 grammaa sikanautajauhelihaa varuskunnan ruokalan etulinjaan kasvisruoan vastaisen hyökkäyksen tukemiseksi.

Varuskunnan ruokalassa vihollinen aloitti jälleen varhain perjantaiaamupäivänä erittäin voimakkaan linssikeiton ja kukkakaalipirtelön tukemana suurhyökkäyksensä. Koko ruokailun ajan jatkuneiden kiivaiden taistelujen aikana vihollisen onnistui keittiössä tunkeutua asemiemme läpi, joskin suuria tappioita kärsien ja useita sieniproteiinisäkkejä menettäen.

Taistelut jatkuvat herkeämättä. Puolustusministeri on ryhtynyt henkilökohtaisesti raivokkaisiin torjuntataisteluihin vihollisen tummaa soijarouhetta vastaan. Häntä tukee koko Twitter-kansa eli lähes kolme keski-ikäistä miestä.

Uutissirkus on perjantain virallisessa tiedonannossa saanut sotatoimista lisäksi tietää seuraavaa: kasvisruoan vastainen taistelu on osa sinisen tulevaisuuden eduskuntavaalikampanjaa.

Etulinjauutisointia muualla:
Yle 24.8.2018: Lännen media: Puolustusministeri haluaa selvityksen kasvisruokapäivästäTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.