Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Neuvokas poikaystävä pelasti jalkapallofanin

Äkillinen niskakipu oli koitua fanin kohtaloksi. Ilman poikaystävänsä nopeaa toimintaa suomalaismies olisi joutunut jäämään pois Suomi-Venäjä -jalkapallo-ottelusta.

Miehen matka Suomi-Venäjä -otteluun katkesi Helsingin Hämeentiellä keskiviikkoiltapäivällä voimakkaaseen niskakipuun. Parhaaseen maastopukuunsa sonnustautunut mies oli varustautunut Suomen ja Venäjän väliseen otteluun leijonavaakunariipuksella, kolmella Suomen lipulla, viidellä Koskenkorva-pullolla, kahdeksallatoista olutsalkulla ja yhdellä panssarivaunulla.

Nopeasti saatu ensiapu poisti jalkapallofanin niskakivun.
Nopeasti saatu ensiapu poisti jalkapallofanin niskakivun.

Mies joutui pysäyttämään panssarivaununsa, koska ei viiltävän niskakivun vuoksi enää kyennyt ohjaamaan ajoneuvoaan. Mies kapusi tuskissaan panssarivaununsa päälle makaamaan, missä hänen poikaystävänsä antoi hänelle ensiapua.

“Arvelin, että kumppanini ongelma saattaisi liittyä hänen riipukseensa. Ja niinhän siinä kävi, että kun irrotin 17 kilon painoisen leijonavaakunariipuksen hänen kaulastaan, niskakipu hellitti”, miehen poikaystävä kuvailee.

“Onneksi kaksi tuttuamme tuli perässämme omalla panssarivaunullaan, ja saimme heiltä lainaksi pienemmän, kahden kilon painoisen leijonavaakunariipuksen. Niinpä saatoimme jatkaa ottelumatkaamme samoin tein.”

Suomi-Venäjä jalkapallo-ottelua seurasi Helsingissä illalla lähes miljoona suomalaista miestä poikaystävineen.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.