Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet , Uusimmat

Turussa ei ammuttu yhtään ilotulitetta ennen määräaikaa

Kaikki kaupungin koiranomistajat ja ilotulitteita pelkäävät olivat ihmeissään ennen kuulumattomasta tilanteesta. Määräysten mukaan raketteja saa ampua uudenvuodenaattona iltakuudesta lähtien.

ilotulitteet taivaalla
Arkistokuvamme ei liity tapaukseen.

”Olen nähnyt kaupungilla kymmenittäin porukoita, jotka vain pyörittelevät ilotulitteita ja rakettipaketteja käsissään. Kaikilla on ollut hölmistynyt ilme, mutta yhteenkään sytytyslankaan ei ole laitettu tulta”, kertoo jalankulkija Turun keskustasta.

Tukesin ilotulitevastaava Sami Kuonto sanoo, että myös hänen virastoonsa on tullut tieto poikkeavista tapahtumakuluista ja että asiaa selvitetään parhaillaan hätätyönä.

”Tutkimme juuri näytteitä Turun alueelle lähetetyistä ilotulitteista ja näyttäisi siltä, että siellä myytyihin ilotulitteisiin on liimattu vääränlaiset käyttöohjeet. Pakkausten kaikille pinnoille on liimattu ‘Tämä puoli ylöspäin’ -tarra”, Sami Kuonto kertoo.

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtaja

Edit: Vaihdettu artikkelin otsikko imperfektiin 31.12.2016 klo 18.00

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.