Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri , Uusimmat

Naista teititeltiin Järvenpäässä

Eläkeläisrouva joutui tiistaina vakavan teitittelyn uhriksi. Hän oli maksamassa ostoksiaan paikallisessa liikkeessä, kun kassaa hoitanut nuori mies kysyi: “Maksatteko käteisellä vai kortilla?”

Rouva kertoo häkeltyneensä erikoisesta puhuttelutavasta niin, että hän katseli tovin ympärilleen löytääkseen mahdollisesti muita ihmisiä, joille kysymys olisi hänen lisäkseen osoitettu. Huomattuaan kuitenkin olevansa yksin kassalla hän tarkisti myyjältä, oliko tämä tarkoittanut häntä, myyjä vastasi tehneensä juuri niin.

Rouvan tivattua syytä moiseen puhutteluun myyjä selitti pahoitellen, että liikkeessä on ollut alusta saakka tapana puhutella asiakkaita näin erikoisesti. Hyväksyttyään selityksen ja saatuaan selvyyden epäselvään tilanteeseen rouva kykeni suorittamaan asiointinsa loppuun saakka.

“Olen kuitenkin todella kummissani”, arvioi teitittelyn kohteeksi joutunut rouva myöhemmin, “tällaista ei ole tapahtunut minulle koskaan aiemmin. Mutta nytpä ainakin tiedän, mistä on kyse, jos minua teititellään joskus uudelleen.”

Tapaus ei aiheuttanut henkilövahinkoja, mutta Keski-Uudenmaan pelastuslaitos kävi tuulettamassa liiketilat heti teitittelyn jälkeen.

Teksti: Johannes Oksa, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.