Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Mummo kysyi luvan löylynheittoon

Tapaus sattui viime viikolla Oulussa Raksilan uimahallin saunassa, mutta sillä oli vain yksi täysi-ikäinen silminnäkijä.

Reikäkauha sopii löylykauhaksi
Joidenkin uimahallien varustukseen kuuluu myös himolöylynheittäjien oma kauhamalli, joka antaa muille saunojille paremmat eloonjäämismahdollisuudet.

Nimettömänä pysyttelevä Oona-niminen uimahallin naisasiakas kertoo istuneensa kolmevuotiaan tyttärensä kanssa saunan ylimmällä lauteella, kun mummoikäinen nainen oli saapunut löylyhuoneeseen.

Lapsi ja äiti olivat välittömästi valmistautuneet laskeutumaan alimmalle lauteelle, koska he odottivat mummon aloittavan kovan löylynheiton.

Yllätys olikin suuri, kun mummo yllättäen kysyi lupaa ennen kuin kippasi löylykauhansa sisällön kiukaalle. Oona kertoo häkeltyneensä täysin.

”En pystynyt vastaamaan mitään, sieppasin vain tyttäreni kainaloon ja poistuimme saunasta nopeasti”, Oona muistelee.

Syytä mummon käytökseen ei tiedetä. Uimahallin henkilökunnan arvion mukaan vastaavanlaisia luvankysymistapauksia on sattunut aiemmin muutaman kerran vuodessa, mutta tilanteiden äkillisyyden vuoksi kukaan ei ole pannut merkille onko kyseessä kaikilla kerroilla ollut yksi ja sama mummo.

Teksti: Maritza Soliman, maakuntakirjeenvaihtaja

Lue Uutissirkuksesta myös:
20.1.2012: Saunoja loukkaantui vakavasti Porissa

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.