Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Mies koki tunteita Kankaanpäässä

Tunteellisuutta: Mies, auto ja jakohihna.
Pariskunnan sunnuntai sujui tavanomaiseen tapaan jakohihnan vaihdon, saunomisen ja television merkeissä, kunnes aviomies alkoikin yhtäkkiä puhua tunteistaan.

Järkytys ja kauhun hetket viipyilivät kankaanpääläisen pariskunnan omakotitalossa sunnuntaina, kun 67-vuotias mies alkoi ennalta varoittamatta puhua tunteistaan.

Pariskunnan iltapäivä oli sujunut tavanomaisesti miehen vaihtaessa auton jakohihnaa ja sen jälkeen saunoessa, makkaraa nautiskellessa ja televisiota katsellessa, kunnes yhtäkkiä noin kello 20.51 alkoi tapahtua.

Vaimon kutoessa sohvalla hän kuuli aviomiehensä Aarnen alkavan selostaa keinutuolistaan, miten hienoa on kokea tunteita. Mies puhui kyvystä erottaa tunteet toisistaan ja että on tärkeä antaa itselleen lupa tuntea, koska se ehkäisee tunteiden patoutumisen.

Sanoillaan Aarne aiheutti vaimolleen Kerttulille, 66, vaikean ja vakavan säikähdystilan.

Mies sairaalaan,
vaimo toipuu kotona

”Yhres ollaan tultu, menty ja pärjätty ilman tunteita yli neljäkymmentä vuotta ja sit se yhtäkkiä sanoo näin! Nää on niitä nykymaailman hömpötyksiä ja meirän Aarne on niin herkkä vaikutuksille. Ettei siittä olis ny’ sit vaan tullu semmosta homoa”, Kerttuli arvioi.

Puolison mukaan miehen jutut etenivät siinä määrin rajusti ja holtittomasti, että vaimo pelkäsi miehensä pahimmassa tapauksessa vielä löytävän itsensä. Mies oli päätellyt, että tunteiden patoutumisesta johtuva ahdistus peitetään vihalla ja juroudella.

”Kuulin kuinka se sano viä että pitäsköhän sitä sitteki käsitellä tunteita tällä tavalla että ois puhtaampi mieli eikä aina niin juro´”, Kerttuli kertoo.

”Sillommää tajusin et ny’ on tehtävä jotain ja äkkiä! Soitin ampulanssin ja nehän tuli ja nukutti mun Aarnen tohon kiikkustuoliin. Että mun Aarnesta piti tommone tulla ja kohta sen tietää koko Kankoonpee”, järkyttynyt Kerttuli siunailee äskettäin tekemässään Facebook-päivityksessä.

Päivän urheilutarjonta
saattoi murtaa miehen

Uutissirkuksen psyyke-, lentomäki- ja aika-ajoasiantuntija Uolevi Ahonen suhtautuu uutiseen skeptisesti, semminkin kun myöhemmin kävi ilmi, että alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

”Hyvin poikkeuksellinen tapaus. Jokseenkin ainoa mahdollinen selitys on, että Planican lentomäen tapahtumat tai Kimi Räikkösen Malesian GP-kisa on murtanut miehessä jonkin sielullisen lukon, ellei sitten kyseessä ole rouvan taholta jokin pirtissä viipyilevän saunatuoksun aiheuttama hallusinaatio tai jotain”, Ahonen sanoo.

Satakunnan keskussairaalassa toipuva Aarne itse kommentoi tapahtumaa puhelimitse Uutissirkukselle pidättyväisesti: ”Hävettää! Ja tästä ei sitte puhuta!” klik.

Teksti: Bob Huttunen, maakuntakirjeenvaihtaja

Lue Uutissirkuksesta myös:
21.9.2012: Autoilu taannuttaa poikavauvaaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.