Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Uutissirkuksen toimittaja kannattaa Nato-jäsenyyttä

Uutissirkuksen toimittaja Uolevi Ahonen kannattaa Suomen liittymistä Natoon. Tämä kävi ilmi ylimmän johtomme Uoleville eilen illalla suorittamassa kyselyssä.

Kysely suoritettiin Uutissirkuksen toimituksen pimeässä parkkihallissa juuri ennen Ahosen kotiin lähtöä. Ylimmän johtomme tiedustellessa Ahosen kantaa seitsemättä kertaa, hän totesi olevansa Suomen Nato-jäsenyyden kannalla.

Ahonen lisäsi, että Nato-jäsenyyden myötä Suomeen voitaisiin luoda sinkkiarkkuteollisuusklusteri, joka olisi omiaan nostamaan maamme maailman ykköseksi sinkkiarkkutuotantoteknologian saralla.

– Sinkkiarkkuteollisuudesta voisi jopa tulla Suomelle uusi Nokia, Pirkkala tai Tottijärvi, Ahonen kiteytti, ennen kuin poistui parkkihallista päivystävälle lääkärille.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.