Press "Enter" to skip to content

Politiikka , Uusimmat

Äänestäjä löysi suosikkinsa vaalikoneesta

Hyvinkääläiselle kotirouvalle sattunut tapaus on ehtinyt hämmentää koko keskistä Uuttamaata.

Senaatintorin laidalla kaksi miestä kohtaa
Hyvinkääläisnainen sai ensimmäisillä yrityksillään vaalikoneesta esille mm. vasemmisto- ja oikeistoehdokkaat sekä yhden lyhtypylvään. Näiden kaikkien ajatusmaailma vastasi hänen omaansa.

”Meinasihan siinä hieman luotto mennä näihin vaalikoneisiin. Ensimmäisen kolmen koneen jälkeen minulla oli kasassa ehdokkaat SKP:sta, keskustasta ja perussuomalaisista. Kaikkien näiden ehdokkaiden mielipiteet vastasivat täydellisesti omiani”, Suvi Mustelin, 36, kertoo.

”Päätin kokeilla vielä uudestaan kolmea samaa vaalikonetta ja tällä kertaa sain kaksi ehdokasta kristillisdemokraateista ja yhden kokoomuksesta ja jälleen ehdokkaiden ajatusmaailma oli lähes täysin samankaltainen omani kanssa”.

Nuorekas ajatusmaailma
auttoi etsinnässä

”Koska en ollut tyytyväinen ehdokkaiden ulkonäköön, päätin muuttaa ajatusmaailmani nuorekkaammaksi. Lisäksi löysin eräästä nuortenlehdestä vaalikoneen, jota päätin kokeilla”.

Mustelinin mukaan tulos oli heti paljon miellyttävämpi.

“Ehdokkaakseni valikoitui 25-vuotias personal trainer Riihimäeltä. Oikein oli kauniit silmät ja kivasti leikatut hiukset, vartalokin oli kuin kesälomareissulla näkemälläni espanjalaisella tarjoilijalla. Puoluetta en valitettavasti muista”.

Suvi Mustelin kehotti myös aviomiestään Kari Mustelinia, 41, kokeilemaan samaisen lehden vaalikonetta, ja Kari löysikin entisen naisurheilijan omaksi ehdokkaakseen. Kari laittoi erityisesti merkille, että urheilijan rinnat olivat kasvaneet huomattavasti aktiiviurheiluajoista ja muutenkin tämän vartalo oli jotenkin sopusuhtaisempi.

Nyt Mustelinien perheessä odotetaan kiihkeästi ennakkoäänestyksen alkua. Sekä Kari että Suvi harmittelevat, ettei suosikille voi antaa lisä-ääniä tekstiviestillä tai soittamalla ehdokkaan numeroon.

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtajaInfo Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.