Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Mies salasi Suomen lipun häpäisyn

Eteläsavolainen mies salasi Suomen lipun häpäisyn yli kolmen viikon ajan Mikkelissä. Häpäisy tuli ilmi eilisiltana, kun mies ei kyennyt enää pitämään asiaa omana tietonaan.

Mies oli havainnut Suomen lipun häpäisemisen itsenäisyyspäivän aamuna, jolloin tuuli oli nostanut lipun ryppyiseksi mytyksi hänen kotitalonsa lipputangon nupin päälle. Mies otti tapahtuneesta kamerakännykällään valokuvan, jonka hän salasi useiden viikkojen ajan.

Tuuli häpäisi Suomen lippua todella pahasti

Kuvan olemassaolo ja Suomen lipun häpäisytapaus tulivat ilmi myöhään eilisiltana, kun mies tarvitsi rahaa salmiakkipastilleihin. Tuolloin hän päätti julkistaa kuvan. Kertomansa mukaan mies oli kuitenkin etsinyt kuvalle sopivaa julkaisijaa jo monta päivää.

“Erään helsinkiläisen sanomalehden nettisivuilla kuva olisi ollut helppoa julkaista lukijan kuvana, mutta koska omistan tuon yhtiön osakkeita, en halunnut raunioittaa sen taloutta”, mies perustelee.

“Jos olisin lähettänyt kännykkäotokseni lehteen, se olisi ehkä sijoitettu uutiskuvien joukkoon, jolloin lehti olisi saattanut joutua maksamaan minulle jopa sata euroa kuvan vapaasta ja ajallisesti rajoittamattomasta käyttöoikeudesta. Mielestäni tuo on yritykseltä sen verran rankkaa rahojen tuhlausta, että jäin etsimään sopivampaa foorumia.”

Mies julkisti kuvan vasta löydettyään sopivan korvaustason

Uudenvuodenpäivän iltana mies oli pahoinvoiva ja lähti etsimään itselleen kioskilta salmiakkia. Koska hänellä ei ollut rahaa, hän tiedusteli pastilleja vastaantulijoilta. Kun Uutissirkuksen alihankkija lupasi tarjota miehelle koko pastillirasiallisen, hän päätti luovuttaa kuvansa, kamerakännykkänsä, tietokoneensa, polkupyöränsä ja kesämökkinsä yhtiölle.

Suomen Vaakunariipusmiesten heteroseksuaalijaostojen keskusjärjestön korkeimman neuvoston puhemiehistö paheksuu voimakkaasti miehen toimia. “Ei voi olla niin, että näin mittava Suomen lipun häpäisytapauksen salaaminen ei herätä tämän enempää keskustelua”, Uralilta tavoitettu puhemiehistön edustaja toteaa.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.