Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Urakan valmistuminen uhkaa Kulosaaren metrotyömaata

Helsingin rakennusvirasto arvioi, että Kulosaaren metroasemalla ei kyetä noudattamaan Iisakin kirkon pystytyksessä käytettyä aikataulua.

Monet Kulosaaren työmaalla sattuneet onnistumiset ovat joudutaneet esimerkiksi metroaseman pääsisäänkäynnin avaamista.

Metroasemakunnostuksen mahdollisuudet seurata pietarilaisen Iisakin kirkkourakan laatujärjestelmää hupenevat päivä päivältä. Saneerauksen valmistumista ovat jouduttaneet lukuisat rakennustöissä sattuneet onnistumiset.

Helsingin kaupungin rakennusyksikön johtaja Juha Saarikoski arvioi, että Kulosaaren metroasema avattaneen viikon sisällä. Pääsisäänkäynti sentään pysynee suljettuna elokuuhun asti.

Helsingin Sanomille antamassaan lausunnossa Saarikoski ei tosin paljasta, minkä vuoden elokuusta hän puhuu.

Kulosaari on liikennemäärältään Helsingin pienin metroasema. Viime helmikuussa aseman joutuisaa avaamista vaati tuhat koululaista, mutta heistä osa on jo saanut syntymäpäivälahjakseen mopon tai mopoauton.

Kulosaaren metroaseman kunnostustyöt alkoivat vuoden 2010 kesäkuussa. Vuonna 1858 Pietariin valmistuneen Iisakin kirkon rakennustyöt kestivät neljäkymmentä vuotta.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.