Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Nainen julkisti kirjan kannen

Pääkaupunkiseudulla asuva nainen julkisti tiistaina kirjan kannen. Hänen tiedotustilaisuuttaan oli saapunut seuraamaan kuutisenkymmentä toimittajaa.

Nainen on itse valokuvannut nyt julkistamansa kannen. Kansien julkistamisesta ei ole tiettävästi koskaan aiemmin järjestetty tiedotustilaisuuksia.

Toimittajat ovat aiemmin kirjoittaneet naisesta runsaasti artikkeleita, koska hän on ollut sillä lailla erään maaseudulla asuvan poliitikon kanssa.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.