Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Julkisuuden henkilö vetäytyy julkisuudesta

Eteläsuomalainen julkisuuden henkilö aikoo vetäytyä julkisuudesta. Hän ilmoitti vetäytymisestään aamupäivällä järjestämässään tiedotustilaisuudessa.

Julkisuuden henkilö on jo varovasti kokeillut miltä televisioruutu näyttäisi sellaisen sekunnin aikana, jolloin hän ei ole näkyvissä.

Julkisuuden henkilö totesi julkisuudesta vetäytymisensä syyksi väsymisen julkisuudessa olemiseen. Hänen mukaansa julkisuus on antanut hänestä liian yksipuolisen kuvan.

”Nyt on aika ottaa etäisyyttä pintajulkisuuteen”, julkisuuden henkilö kiteyttää. Hän sanoo noudattavansa jo julkisuudesta vetäytymisensä julkistamisessa erittäin tarkkaa linjaa siinä, mitä medioita asiasta informoi.

”Ensi viikonloppuna iltapäivälehdissä julkaistaan julkisuudesta vetäytymistäni käsittelevät haastattelut. Niiden lisäksi olen antanut aiheesta lausuntoja vain 12 naistenlehdelle, kolmelle viihdelehdelle sekä yhdelle yleistekniselle aikakausjulkaisulle.”

Julkisuuden henkilön julkisuudesta vetäytymistä käsittelevän kirjasarjan ensimmäinen osa julkaistaan runsaan viikon kuluttua. Kirjaan perustuva elokuva saanee ensi-iltansa marraskuussa ja samasta aiheesta toteutettava tv-sarja pyörähtää käyntiin vuoden 2008 alussa.

Televisio vähätteli

Julkisuuden henkilö on katkera televisiolle. Hän sanoo, että televisio suhtautui vähätellen hänen julkisuudesta vetäytymiseensä.

”Ilmeisesti televisiossa ei uskalleta ottaa käsittelyyn näin rankkoja aiheita. Julkisuudesta vetäytymistäni käsittelevästä tv-sarjasta joudutaan television sisäänostajien kiinnostumattomuuden vuoksi tekemään paljon lyhyempi kuin alun perin oli tarkoitus.”

Televisio on tässä vaiheessa tehnyt julkisuuden henkilön julkisuudesta vetäytymisestä kertovasta tv-sarjasta vain kuuden tuotantokauden mittaisen sopimuksen.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.