Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Perhe käytti junamatkalla kuulokkeita

Nelihenkisen perheen kaikkien jäsenten epäillään katselleen elokuvia ja kuunnelleen musiikkia kuulokkeita käyttäen. Tilanne jatkui useita tunteja Toijalan ja Rovaniemen välisellä rataosalla viime perjantaina.

käsi, jossa älypuhelin, josta lähtee kuulokkeen johto
Silminnäkijöiden mukaan perheen isä asetti päähänsä heti junaan istuuduttuaan langalliset sankakuulokkeet ja muut perheenjäsenet laittoivat korvanapit korviinsa.

Useat matkustajat säikähtivät vakavasti havaitessaan perheen toiminnan.

”Rupesin ajattelemaan, että näinkö nyky-Suomessa ihmiset aivan itse rupeavat rajoittamaan sananvapauttaan”, kertoo samassa junassa matkannut Tiina Kaivopuro, 39.

Perhe piti kuulokkeita korvissaan lähes koko junamatkan ajan.

”Lapset tai heidän vanhempansa eivät tästä huolimatta edes jutelleet keskenään huutamalla.”

Poikkevasti käyttäytynyt perhe sai osan matkustajista tuntemaan olonsa niin epämukavaksi, että he poistuivat kokonaan junasta tai siirtyivät hiljaiseen vaunuun, jossa kaikenlainen kovaääninen keskustelu ja puhelinten tauoton käyttö on tavanomaista.

Tampereelta Rovaniemelle matkustanut Antti Hakkuri, 22, oli puolestaan erittäin tyytyväinen perheen edesottamuksiin:

”Oman kännykkäni musiikki kuului kohtalaisen hyvin, vaikka pidin sitä koko matkan pöydällä. Kiitos kuuluu tälle käytävän toiselle puolelle asettuneelle perheelle, jonka puhelinten kaiuttimet eivät olleet kuulokekuuntelun takia päällä. Saatoin pitää minun mobiililaitteeni volyymin ysillä tavanomaisen kympin sijasta.”

Tamä päätoimittajamme juttu ei ole mukana Satiiriämpäri 2024 -kirjoituskilpailussamme, mutta osallistu sinä siihen ja voita ilmainen ämpäri tai kaksi tai kolme! Lähetä tekstisi kilpailulomakkeellamme tai lue ainakin kaikki #Satiiriämpäri2024-kisan jutut ja esitelmöi niistä ystävillesikin aamulla, päivällä, illalla ja yöllä.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.