Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Matti Ripatti kirjoitti Alivaltiosihteeristä

Helsingin Sanomien radiokriitikko Matti Ripatti on kirjoittanut Alivaltiosihteeri-ohjelmasta. Ripatti on havainnut Alivaltiosihteerin niin merkittäväksi, että hän on maininnut sen palstallaan jo kahdesti viidentoista vuoden sisällä.

Ripatin historiallinen kirjoitus Alivaltiosihteeristä ilmestyi kesäkuussa 2005, kun ohjelma täytti 15 vuotta. Ripatti toteaa, että ”sanailuakrobatiassaan ja radiolähetystä, lähinnä uutisia parodioivassa muodossaan Alivaltiosihteeri kuulostaa ilmiselvältä Kankkulan kaivon perinteen jatkajalta ja kehittäjältä”.

Ensimmäisen kerran Matti Ripatti mainitsi Alivaltiosihteeeristä Helsingin Sanomissa joulukuussa 1992, kun hän ylisti tuolloin uusitun Kankkulan kaivolla -ohjelmasarjan hyvyyttä.

Ripatin tuorein Alivaltiosihteeri-kirjoitus on toimituksemme hallussa. Toimittajamme sai sen käsiinsä äskettäin heti herättyään. Tekstin sisältävää kierrätyspaperilaatikosta löytynyttä Helsingin Sanomain 5.6.2005 ilmestynyttä numeroa on ilmeisesti aiemmin käytetty kukkien käärepaperina.



Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.