Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Suomalaismiehen raju kommentti: Erään Nato-maan diktaattorilla on pieni

Paikalle hälytetty poliisipartio joutui seuraamaan tilannetta sivusta, koska Poliisihallitus ei ole antanut ohjetta, kuinka pieni olisi tarkoittanut kunnianloukkausta.

katkarapu ja tilitikku vierekkäin jälkiruokalautasella
Arkistokuvamme katkarapu liittyy tapaukseen.

Tapaus sattui toissapäivänä kello neljän tienoilla Päijät-Hämeen suunnalla, kun mies aurasi paritalonpuoliskonsa ovella lunta ja pysähtyi juttelemaan naapurinsa kanssa.

”Mies kertoi diktaattorilla olevan niin pienen, ettå katkarapukin jäisi voitolle. Kommenttinsa jälkeen hän hohotti ja löi kämmenillä reisiinsä”, heti hätäkeskukseen soittanut naapuri kertoo.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan diktaattorin kotimaassa sekä vitsin kertoja että kuulija olisi viety vankilaan.

Poliisihallitus valmistelee uutta ohjetta mainitun kaltaisia tilanteita varten. Sen saunatiloissa on jo suoritettu alustavia vertailuja kunnianloukkauksen määritelmän täyttävän senttimetrimäärän haarukoimiseksi.

Diktaattori haluaisi nimensä julkisuuteen, koska sitä ei enää mainita tasatunnein suomalaisissa uutisissa.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.