Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Kreml jyrähti: “Lännen wc-teknologia haisee”

Venäjän joukot ovat vapauttaneet Ukrainasta kymmeniätuhansia wc-pönttöjä. Venäjällä ne on otettu käyttöön Putinin luottomiesten huusseissa, mutta konstruktiota ei ole saatu toimimaan käytännössä eikä teoriassa.

wc-pönttöjä rivissä pihamaalla
Arkistokuvamme wc-pöntöt eivät liity tapaukseen.

“Lännen wc-teknologia haisee pitkälle”, sanoo Kremlin tiedottaja Dmitri Paskov.

Naton ja Ukrainan aloittaman brutaalin hyökkäyssodan johdosta Venäjä on joutunut toteuttamaan Ukrainassa erikoisoperaation. Sen yhteydessä on pelastettu sodan jaloista kymmeniä tuhansia ukrainalaisten hylkäämiä wc-pönttöjä. Ne on kuljetettu Venäjälle ja otettu hyötykäyttöön.

“Kyseessä on ympäristöteko, johon isänmaamme on panostanut valtavasti. Koska Ukrainaa ei todellisuudessa ole olemassakaan, ei siellä myöskään tarvita wc-pönttöjä”, Paskov toteaa.

Venäjällä tämä posliininen, lännessä yleinen kylppärikaluste on liitetty sikäläisen ikonisen huussin rakenteisiin. Erittäin suosittu ja käytännölliseksi havaittu rakenneratkaisu näissä asioissa on reikä lattiassa.

“Olemme asentaneet Ukrainasta pelastettuja wc-istuimia tuon reiän päälle. Lännessä väitetään, että kun wc-pöntön takaosassa olevaa nappulaa painaa, pönttöön syöksyy vettä ja sinne päätynyt tuotos katoaa.”

“Tämä on pelkkää lännen homonatsijuutalaisten propagandaa. Olemme painaneet pöntön nappulaa vaikka kuinka monta kertaa, mutta mitään ei tapahdu. Tuotos pysyy pöntössä tiukasti kuin paska Junttilan tuvan seinässä, jos tällainen brutaali ilmaus sallitaan”, Paskov sanoo.

Putinin pöntöt
erityiskäytössä

Vladimir Putinin virka-asunnon ja useamman ylellisen loma-asunnon huussiin on asennettu Ukrainasta pelastettu wc-istuin.

Kuten tiedetään, Putin on tarkka omista jätöksistään. Matkoilla hänen tuotoksensa kerätään talteen niin että kukaan ei pääse tutkimaan niistä esimerkiksi hänen mahdollisia sairauksiaan. Ukrainalaispöntöt ovatkin päässeet Putinin asunnoissa erityiskäyttöön: koska tuotokset eivät katoa huussin reiästä, ne saadaan kätevästi talteen.

Kun Lenin kuoli, hänen aivonsa leikeltiin millin paksuisiksi siivuiksi, ja niistä yritettiin selvittää Leninin ajatusten nerokkuus. Kun Putinin jätökset eivät päädy viemäriverkostoon, ne voidaan saattaa tiedemiesten tutkittaviksi.

“Tuotokset viedään sinetöidyssä ja pommin kestävässä salkussa Kremlin kassaholviin. Maamme etevimmät tiedemiehet selvittävät aineistosta johtajamme ajatusten nerokkuuden”, kertoo tiedottaja Paskov.

Deripaskakin
tyytymätön

Ukrainasta pelastettu wc-istuin on lahjoitettu myös Putinin läheiselle luottomiehelle, oligarkki ja monimiljardööri Oleg Deripaskalle. Hänkään ei ole tyytyväinen virityksen toimivuuteen.

“Lännen kelvoton keksintö”, Deripaska kommentoi.

“Ukrainan erikoisoperaatio oli tältä kannalta täysin turha”, hän lataa.

Teksti: Helli Vivonen, maakuntakirjeenvaihtaja, Kreml

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.