Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Venäjän seuraava siirto: Alkaa ehkä taistellla tuulimyllyjä vastaan

Hajautetussa uusiutuvan energian tuotannossa on suuri vaara, toteaa Uutissirkuksen haastattelema hybridisodankäynnin asiantuntija.

“Venäläiset saattavat iskeä Suomen energiainfrastruktuuriin ryhtymällä taisteluun tuulimyllyjä vastaan”, toteaa asiantuntija, jonka nimeä ei ole saatu kaivettua esiin edes järeimmällä Suomesta löytyvällä kaivinkoneella.

Tuulivoimalat pyörivät aamu-usvassa
Kuva: Oimheidi/Pixabay

Asiantuntijan mukaan toimintatapa on kuvattu jo sodankäynnin klassikkoteoksessa Don Quijote.

Pidättekö uhkaa vakavasti otettavana?

“On sitä pidettävä. Tuulimyllyjä voi uhata isompi ryhmä kuin yksi ritari aseenkantajineen. Mukana muoviräjähdettä ja muuta mukavaa.”

Uusiutuvan energian voittokulkua pelkäävät organisaatiot pyrkivät tietenkin ottamaan tilanteesta kaiken irti.

“Tämä todistaa, ettei tuulivoimalla ole tulevaisuutta”, toteaa erään kansainvälisen öljy-yhtiön ympäristö-, vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Rudolf I. G. Kohl.

“Hiivatti, tuulivoimalathan houkuttelevat venäläisten sabotaasi-iskuja kuin hunaja kukkia ja mehiläisiä”, toteaa erään poliittisen puolueen edustaja, joka haluaisi saada omansa ja puolueen nimet julkisuuteen.

“Parempi että me tolkun ihmiset kaadamme tuulimyllyt itse ennen kuin itänaapuri tekee sen.”

Teksti: Keijo Kettu, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.