Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Kirjoita uutissatiiria ja voita ilmainen ämpäri!

Oletko maailman hauskin tai ainakin toiseksi hauskin henkilö? Katsooko lähipiirisi sinua silti vaivautuneesti, kun päästelet teräviä sutkauksia? Nyt on tilaisuutesi! Näytä kykysi ja ilmaise itseäsi kirjoittamalla: Satiiriämpäri 2023 -kilpailu on käynnistynyt!

kuhmuinen pilkullinen emaliämpäri, jossa teksti Satiiriämpäri 2023
Kuva ei liity tapaukseen, sillä kilpailumme kolme ensimmäistä palkitaan uutuuttaan kiiltävillä sinkkiämpäreillä.

Uutissirkus etsii vuoden satiirisinta nettitekstiä Satiiriämpäri-kilpailussaan. Voittajat ovat selvillä helmikuussa, ja he saavat palkinnoikseen sinkkiämpäreitä.

Kaikille avoimeen kilpailuun odotamme aiemmin julkaisematonta uutissatiiria ajankohtaisista aiheista. Hauskaa tekstiä, joka kertoo nykyhetkessä ilmassa olevista aiheista uutismedian tyylillä siten, että lukijaa naurattaa.

Satiiriämpäri 2023 -kilpailu jatkuu lauantaihin 14.1.2023 asti.

Esiraadin valitsemat jutut julkaistaan Uutissirkuksessa saapumisjärjestyksessä. Voittajat ratkaistaan tekstien saamien Facebook-tykkäysten perusteella. Kilpailun ykkönen saa palkinnokseen yhden sinkkiämpärin, kakkonen kaksi ämpäriä ja kolmannen sijan saavuttanut kolme. Voittajat julkistamme 4. helmikuuta 2023.

Halutessaan voittaja voi kieltäytyä ämpärin vastaanottamisesta ja vastaanottaa silti roppakaupalla hyvää mieltä ja onnitteluja.

Aloita kirjoittaminen jo tänään, koska huomenna ämpärit loppuvat koko maailmasta. Lähetä tekstisi kilpailulomakkeellamme ja kerro sen jälkeen kaikille ystävillesikin teostasi!

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.