Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Mies takertui someen

Nilkkojaan myöten Twitteriin jumiutunut oululaismies saatiin irti vasta naapurin traktorivinssin avulla.

kännykkä kädessä, sen alapuolella vessanpönttö
Mies oli yhtäjaksoisesti somessa reilut 144 tuntia.

Tapahtumaketju sai alkunsa viime perjantaina, kun mies avasi yhtä aikaa puhelimensa Twitter- ja Facebook-sovellukset.

”Sen jälkeen hän joutui yhä syvemmälle someen, ei vastannut enää puhutteluihin, ei tullut edes syömään, vaikka lauantaina grillattiin makkaraa ja pihvejä ja minä tein kiisseliäkin”, kertoo miehen puoliso, joka haluaa pysytellä tuntemattomana.

”Kun Facebook jossain vaiheessa kaatui hetkeksi, Twitter imi häntä yhä enemmän puoleensa. Sen lisäksi hän kuitenkin meni myös Vauva- ja Suomi24-palstoille.”

Kun mies oli jumittuneena kuudetta päivää, hänen perheenjäsenensä lähtivät pyytämään apua. Lähistöllä liikkuneen maanviljelijän traktorilla mies saatiinkin irti lähes vahingoittumattomana.

”Etusormiin jäi pieniä nirhaumia, mutta ne eivät johtuneet irrottamisesta.”

Edellisen kerran mies oli sosiaalisessa mediassa tauotta yli kahden vuorokauden ajan vuoden 2015 pakolaiskriisin aikana.

Miehen jälkihoitoa varten on avattu kuusitoista someryhmää.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.