Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Käyttäjä jätti vuokraamansa sähköpotkulaudan kulkureitin ulkopuolelle

Tiiviisti seinän viereen pysäköity sähköpotkulauta havaittiin myöhään eilen illalla Oulussa. Tapaus on hämmentänyt jalankulkijoita ja pyöräilijöitä ympäri maailmaa.

vuokrattava sähköpotkulauta nojaa seinään
Tapaus sattui Oulun Meri-Toppilassa, vaikkei arkistokuvamme olekaan sieltä.

”Oulussa tämä on niin uutta, että tällaista saattaa sattua, etenkin jos potkulautailija on ollut jostain syystä täysin selvin päin”, arvioi Uutissirkuksen teknologia- ja turhakeasiantuntija Uolevi Ahonen.

”Tietenkään ilkivaltaa ei voida sulkea pois laskuista. Esimerkiksi Helsingissä piittaamattomat jalankulkijat joskus nostelevat potkulautakasoja sivummalle, jos eivät mahdu kävelemään jalkakäytävällä.”

Sähköpotkulautoja vuokraa noin tuhat eri yhtiötä. Niistä yksikään ei maksa vuokraa käyttämästään kaupunkitilasta, koska muutoin yritykset tekisivät konkurssin.

Vuokrasähköpotkulaudalla ajaminen on enimmäkseen typerää, tarpeetonta, turhaa, luonnonvaroja kuluttavaa ja käyttäjälleen kallista, joten aika vähän on syitä siihen, miksi niiden tarjonta ei lähivuosina jatkaisi eksponentiaalista kasvuaan.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.