Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Asiantuntijamme vastaa: Voiko natotukseen kuolla?

”Ei voi”, sanoo Uutissirkuksen Venäjä-, Venäjä- ja Venäjä -asiantuntija Uolevi Ahonen.

Naton logo
Kuva: Clker-Free-Vector-Images/Pixabay

Ahosen havaintojen mukaan Nato-keskustelu on pikemminkin saanut monet vaikuttajat entistä eläväisemmiksi ja heidän lausuntonsa eloisammiksi.

”Ennen kuin pääskynen kolmasti laulaa, niin ei ole kesään päivääkään, tasavallan presidentti Sauli Niinistö vahvistaa.”

Suurimmat elinvoimat raju natotus on tuonut sosiaalitukien leikkaamista ajavalle kokoomukselle, joka Yleisradion viimeisimmän mielipidemittauksen mukaan saisi 26 prosentin kannatuksen, jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt.

Ylen Ykkösaamussa vierailleen kansanedustaja Timo Heinosen (kok.) mukaan Nato-päätös on tehty ennen kuin koivussa on lehti, ja jäsenyys ratifioitu siinä vaiheessa kun lehdet putoavat.

”Tässäkään tapauksessa koivu ei kuole natotukseen”, Uolevi Ahonen täsmentää.

Niinikään radion Ykkösaamussa haastateltu Merja Kyllönen (vas.) ei ole aivan varma, haluaisiko laulaa ”Metsässä ei liikahda lehtikään” -kappaleen, ennen kuin päättää Nato-kannastaan.

Television äskettäin välittämästä kuvamateriaalista käy ilmi, että entinen ulkoministeri Timo Soinikin on elossa ja antaa mielellään ohjeita nykyisille päättäjille.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan myös entinen ja tuleva keskustan puheenjohtaja Paavo Väyrynen saunoo ja ulkoilee päivittäin ja sitä paitsi hänellä on erittäin voimakas historian tuntemus ja geopoliittisten realiteettien taju.

Aiheesta muualla:
Tasasekunnein kaikkialla

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.