Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Uutissirkus jätti tarjotun tekstin julkaisematta – kirjoittaja uhkaa pysäyttää liikenteen

Uutissirkuksen vastaanottaman viestin mukaan yksi mielenosoittaja aikoo saapua Helsinkiin ja pysäköidä läskipyöränsä keskelle Esplanadia.

kaksi poliisiautoa ja poliiseja eduskuntatalon portaiden edustalla
Arkistokuvamme saattaa liittyä tapaukseen.

Julkaisemme saamamme avoimen kirjeen tässä kokonaan:

Avoin kirje Uutissurkikselle

Perjantaina on luvassa mielenosoitus Edukskuntatalolla, kun Minä pysäytän liikenteen jättämällä läskipyöräni parkkiin keskelle Esplanadia. Tämä on seurausta Uutissirkuksen tapahtumista, kun kirjoittamiani satiireja ei ole julkaistu.

Cowboy Freedonia -nimeä kantavassa suurmielen osoituksessa vaatimuksia on kolme: 1) juttuni on julkaistava, 2) Cheatingu Consultingin tulee maksaa bensiinikuluni täältä Edukskuntatalolle ja Tillikan kautta takaisin + todennäköiset sakot, 3) Somen on erottava natosta.

Mielenilmausta suunnittelevan Cowboy Freedonian Farcebook-ryhmässä on jo noin kiljoona jäsentä. Maailmanlaajuinen liikehdintä on noussut kuppiloista interwebbiin ja siihen myös uutissatiirin on reagoitava.

Tällä viikolla pääministeri ehti ilmoittaa, että tilanteeseen on tultava muutos. Oikeusministeri kertoi, että situaatiota on measuroitava realiteettien valossa. Totuusministeriön Juhana Pellinapa totesi, että sellaista on elämä tässä maassa niin kauan kun asioista ei puhuta niiden oikeilla nimillä. Nämä viranomaisten ulostulot heijastelevat Minun mielipiteeni muutosta.

Nimimerkki ”Yksi Monien Puolesta, Ja Meitä On Monta”.

Tapansa mukaan Uutissirkus jättää vaatimukset tyystin huomiotta ja vetoaa käyttöehtoihinsa. Kirje laitetaan kuitenkin nettiin, koska kyllä silläkin taas muutama klikkaus saadaan.

Teksti: Kustaa Juntti, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.