Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Riikka Purra kansainvälisen Timo Soini -kilpailun voittoon

Helsingissä järjestetyn suuren kansainvälisen Timo Soini -vaalislogankilpailun voitti myöhään sunnuntai-iltana suoranaisella äänitulvalla perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra (ps) huudahduksellaan “Tuli Suuri Plätky”.

pimeydessä muutama valopilkku
Vaalisloganeita huudahdeltiin mitä perinteisimmässä vaalisäässä.

Vaalivuosittain järjestettävään kilpailuun saavat osallistua kaikki eduskuntapuolueitten puoluetoimistot, niiden taustavoimat sekä koti- ja ulkomaiset lobbarit. Sääntöjen mukaan sloganin saa julkistaa vasta vaali-iltana puheenjohtajan omalla suulla. Huudahdusharjoittelun saa kuitenkin aloittaa kotona peilin edessä jo kaksi viikkoa ennen vaalipäivää.

Ovensuukyselyyn perustuvassa äänestyksessä toiseksi sijoittui Petteri Orpo (kok) sloganillaan “Kokoomusnenällä haistat aina suuren rahan”, jonka visualisointi sai erityismaininnan myös lähes kaikilta ei-oikeistolaisilta äänestäjiltä.

Kolmanneksi ylsi Harry Harkimo (liik) nasevalla tunnuslauseella “Onks tässäkän nyt taas enää mitään järjen hiventäkän”. Sitä kiiteltiin erityisesti selkeydestä ja omaperäisyydestä.

Seuraava kansainvälinen Timo Soini -vaalislogankilpailu järjestetään ennen seuraavia eduskuntavaaleja ja tulokset julkistetaan vaalipäivän iltana sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023 suorassa tv-lähetyksessä.

Teksti: Tapio Hämäläinen, maakuntakirjeenvaihtaja, hyvinvointialue

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.