Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Kirjeenvaihtajamme raju selvitys: Loisivat elintasosurffarit kuolevat sukupuuttoon

Uutissirkuksen maakuntakirjeenvaihtaja Martta Åkerblom sai selville, keitä elokuussa Pohjanmaalla puhuneen julkisuudenkipeän kansanedustajan mainitsemat “loisivat elintasosurffarit” ovat. Samalla kävi ilmi, että koko laji on vaarassa kuolla sukupuuttoon.

eduskuntalo, edustalla muutama ihminen
Arkistokuvamme liittyy tapaukseen.

”Kirjaston tietokoneen internetistä löytämien tietojen mukaan loisiva elintasosurffari (lat. parasite communite) on 2100 – 3800 euron kuukausittaista sopeutumisrahaa nostava kansalaisten keskuudessa liikkuva entinen Arkadianmäeltä lähtöisin oleva eliö”, Åkerblom paljastaa.

Eliö on hirvikärpäsen tavoin levittäytynyt ympäri maan ja elää ja voi hyvin. Sille maksetaan sopeutumisrahaa anomuksen perusteella ilman karenssia, vaikka se jättäisi eduskunnan vapaaehtoisesti.

”Osa eliöistä saattaa päiväaikaan touhuta jotain henkensä pitimiksi, mutta se on lähinnä hämäykseksi keksittyä toimintaa”, Åkerblom arvioi.

”Esimerkiksi europarlamentista näitä voi löytää. Toki monet lajin edustajat tykkäävät nuorison termiä käyttäen vain zillailla.”

Tietokone osasi myös kertoa, että loisivien elintasosurffarien ympärivuotinen yhteiskunnan ylläpitämä talviruokinta kestää edustajauran pituudesta riippuen vain yhdestä kolmeen vuotta.

”Maapalloa uhkaa jälleen yhden eliölajin sukupuuttoon kuoleminen ja ehkä häviäminen lopullisesti”, Åkerblom tiivistää.

Teksti: Martta Åkerblon, maakuntakirjeenvaihtaja

Aiheesta muissa aviiseissa:
IL 16.9.2021: Nämä entiset kansanedustajat menettävät sopeutumisrahansa keväällä
IL 3.11.2020: Sopeutumisrahaa nostavilla ex-kansanedustajilla suuret tulot

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.