Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Poliisin salainen suunnitelma: Ilmaiset ämpärit ja oluttarjoilu lamauttaisivat suomalaisen äärioikeiston vallankaappauksen

Uutissirkukselle vuodetun muistion mukaan keinotekoinen liikenneruuhka, oluttarjoilu ja ilmaisten ämpäreiden jakaminen lamauttaisivat 99 prosenttia suomalaisen äärioikeiston vallankaappausyrityksistä.

kaksi poliisiautoa ja poliiseja eduskuntatalon portaiden edustalla
Poliisi on vastikään perustanut vallankaappausyritysten torjuntaan erikoistuneen ryhmän.

Vihjeen saatuaan poliisin torjuntaryhmä käynnistää vallankaappauksen estotoimet välittömästi. Ryhmän nimettömänä pysyttelevä johtaja vahvistaa, että äärioikeistoa vastaan poliisilla on käytössään kolme keihäänkärkeä.

”Ensimmäiseksi aiheutamme Helsinkiin johtaville väylille ennennäkemättömät liikennejumit pysäyttämällä rekkoja sisääntuloteille ja niiden rampeille”, hän paljastaa.

”Tutkimuksemme mukaan äärioikeiston ydinjoukko saapuu mellakoimaan uudehkoilla citymaastureilla ja heidän äänekkäimmät tukijansa sellaisilla kotteroilla, joihin heillä on varaa, mutta henkilöautoilla kumminkin. Ruuhkilla blokataan iso osa vallankumouksellisista aineksista viimeistään Kehä I:llä.”

Ruuhkat välttäneille tai liikennesumpusta läpi päässeille poliisi jakaa Mannerheimintiellä ravintolakuponkeja, joilla saa pöytään tarjoiltuna joko shampanjapullon tai 12 litraa olutta. Lisäksi kerrotaan, että happy hour jatkuu koko maakunnassa seuraavat 24 tuntia.

”Vallankumous siis hyytyy anniskelupaikkoihin, päinvastoin kuin Adolf Hitlerin müncheniläisestä olutkapakasta alkanut yritys vuonna 1923. Ympyrä sulkeutuu.”

Kolmantena painopistealueena muistiossa mainitaan S-ryhmä, Kesko ja Kärkkäinen, jotka voisivat järjestää yhtäaikaisen alennusmyynnin.

”En sulkisi pois sitäkään, että jokin näistä ketjuista suostuisi lahjoittamaan tuhannelle ensimmäiselle ilmaisen ämpärin, jossa on koristeena hakaristi. Niinpä vallankaappauksesta innostuneet jäisivät onnellisina ottamaan selfieitä sankojensa kanssa ja unohtaisivat kaiken muun.”

Vallankaappaajien loppujoukko, tapahtumapaikalta etäällä pysyttelevät koirapillin käyttäjät taas lamautetaan kybersodankäynnin tekniikoilla.

”Meillä on suunnitteilla ns. räväköiden päivitysten tykkäysosasto. Tämänkaltaisesta sometoiminnastahan joillakin poliiseilla on aiempaa omakohtaista kokemusta.”

”Kun vallankaappaajien somepäivityksistä tykätään riittävästi, siis jopa tuhansina peukutuksina ja sydäminä, he seisahtuvat ihailemaan omia viestejään eivätkä loppupäivän endorfiinimyrskyssään kykene toimimaan enää millään tavalla, korkeintaan kirjoittavat pari uutta päivitystä, joiden saamia tykkäyksiä jäävät sitten laskeskelemaan.”

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan suomalaisen äärioikeiston vallankaappauksen olisi hetkeäkään epäröimättä valmis estämään lähes kahdeksan poliisimiestä.

Teksti: Keijo Kettu, maakuntakirjeenvaihtaja & Gilbert Granholm, päätoimittaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.