Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Talvisodan päättyminen yllätti suomalaiset

Varhain keskipäivällä paljastunut talvisodan päättyminen on saanut monet yksityishenkilöt ja mediatalot vaatimaan taisteluille jatkoa.

Terapiapäivystykset eri puolilla maata ovat ruuhkautuneet henkilöistä, jotka ovat yllättäen joutuneet keskeyttämään talvisodan muistelemisen. Heihin kuuluu muiden muassa 21-vuotias Jani Kollaanjoki, jonka maailma romahti aamulla.

“Kun näin Facebookista, että sota on päättynyt, en ollut uskoa asiaa todeksi. Kun Twitterikin kertoi samaa, niin arvelin, että taistelut ovat nyt sitten ohi”, silminnähden liikuttunut Kollaanjoki miettii.

“Olen täysin neuvoton tulevaisuuden suhteen. Jatkosodankin muistelemisen aloittamiseen kun on aikaa vielä reilusti yli vuosi.”

Jani Kollaanjoki innostui marraskuun lopussa talvisodasta niin, että vaihtoi sukunimensä Mattila ajankohtaan paremmin sopivaksi.

Talvisodan yllättävä päättyminen on ajanut myös monet mediatalot tyhjän päälle. Sodan alkaessa useat viestimet käynnistivät 105-osaisia sarjoja, jotka on tänään jouduttu lopettamaan.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.