Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Ilmainen lumityöapu innostaa mummoja perustamaan huoltoyhtiöitä

Jo lähes kaksisataa mummoa on perustanut oman huoltoyhtiön sen jälkeen kun Matti Vanhanen (kesk.) suostui ministerinpestiin ja kannusti ihmisiä auttamaan naapurin mummoa silloin, kun lumi täyttää pihat.

traktori auraa pihaa
Arkistokuvamme huoltoyhtiö ei liity tapaukseen.

”Totta ihmeessä minä laitan pystyyn huoltoyhtiön, jos kerran ilmaista työvoimaa tarjolla”, kertoo Tampereen Hervannassa asuva Anna Mäkinen, 81.

Myös Helsingin Kontulassa asuva Elli Virtanen, 72, rekisteröi huoltoyhtiönsä eilen.

”Olen aina asunut kerrostalossa enkä koskaan ole tehnyt minkäänlaisia pihatöitä, mutta jos kerran valtiovarainministeri kehottaa ihmisiä auttamaan naapurin mummoa lumitöissä, niin totta kai minä riennän yhteiskunnan tueksi tekemään tämän asian mahdolliseksi.

Mäntsäläläinen Janne Korhonen, 39, tilasi heti viime yönä nettikaupasta lumilapion.

”Ei meidän omakotialueelta ketään mummoa löydy, mutta ainakin lapio ovat nyt valmiina, jos vielä joskus tulisi sellainen talvi, että on lunta.”

Nurmijärveläinen Simeon Taivainen, 14, on pettynyt omaan kotikuntaansa.

”Yksi mummo tuossa lähellä oli, mutta sen talo purettiin tienlevennyksen alta. Nyt se mummo on hoivakodissa, mutta hoivakodin huoltoyhtiö ei suostunut ottamaan minulta lumenluontiapua vastaan, kun sinne aamulla soitin.”

Matti Vanhasen, 64, valinta valtiovarainministerin pestiin on osa Matti Vanhasen presidentinvaalikampanjaa.

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 8.6.2020: Vanhanen linjasi ajatteluaan: Yhteis­kunnan on rohkaistava ihmisiä, jotka ”katsovat lastensa perään ja auttavat naapurin mummoa silloin, kun lumi täyttää pihat”Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.