Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Oppositiopuolueen puheenjohtaja ryhtyy poliisiylijohtajaksi

Puheenjohtaja nimitti itsensä poliisiylijohtajaksi eilen järjestämässään huutoäänestyksessä. Hän haaveilee ryhtyvänsä myös valtakunnansyyttäjäksi ja korkeimman oikeuden presidentiksi.

WC-pönttöjä rivissä pihamaalla
Kuvamme vessanpöntöt liittyvät tapaukseen.

Ensitöikseen oppositiojohtaja on painostanut poliisivirkamiestä perumaan tämän puolueen jäsenestä tekemän rikosilmoituksen. Hän aikoo myös poistaa vihapuhe-käsitteen läntisestä maailmasta.

Politiikassa aktiivisesti vaikuttavan miehen valinta poliisiylijohtajaksi on kuitenkin saanut kritiikkiä niiltä muutamilta henkilöiltä, jotka eivät ole olleet pilvessä, pöhnässä tai koulun takana metsässä masturboimassa kahdeksannen luokan yhteiskuntaopin tuntien aikana.

Poliittisen päätöksenteon ja toimeenpano- ja tuomiovallan yhdistämisen aiheuttaman arvostelun puheenjohtaja kuittaa hyväntahtoisesti naurahtaen:

“Minähän vain toteutan kansan tahtoa ja kansa voi koska tahansa päättää luopua näistä väitetyistä ‘demokratian kulmakivistä’.”

Samoilla linjoilla on lakimies ja yhteiskunta-asiantuntija Tapani Falkspel.

“Vallan kolmijaon tarkoitus on vain hämmentää kansaa monimutkaisella matemaattisella mallilla. Kolme on keinotekoinen luku, jolla vallankäyttäjät pyrkivät peittelemään tarkoitusperiään”, Falkspel kertoo asetellessaan kullattuhin kehyksiin puolueensa puheenjohtajan nuoruudenkuvaa.

“Todellisuutta analyyttisesti tarkastelemalla huomaamme kuitenkin, että merkittävät yhteiskunnalliset teemat voidaan ilmaista kahdella sanalla, ei koskaan kolmella. Esimerkiksi: Suomi Suomalaisille, Rajat Kiinni, Heil Hitler ja niin edelleen. Tässä on ihan selkeä kaava.”

Uuden poliisiylijohtajan otteet ovat jo saaneet aikaan laajaa (22,8 %) tyytyväistä hymistelyä ja positiivisen palauteryöpyn Twitterissä.

“Hyvä, että saadaan isämmaallinen sanan vapaus taistelia vihdoin tärkeään virkaan!” kirjailija Janus Moukka viestitti.

“Hyvä äijä!” totesi puolestaan nasevasti janiboy89.

Uusi poliisiylijohtaja aikoo tarkastella kannattajiensa mielipiteille uhkaa aiheuttavien viranhaltijoiden kohtaloa viimeistään tänään iltapäivällä.

“Pohdimme vielä vaihtoehtoja mutta nyt näyttää siltä, että ainakin kaksi entistä vihapuheryhmän työntekijää sijoitetaan joko miliisijoukkojen valmisteluun tai etnisen profiloinnin yksikköön.”

Aiheesta muissa aviiseissa:
2020-luvun Suomessa ja 1930-luvun Saksassa lähes päivittäin

Teksti: Mikael Sorkkinen, maakuntakirjeenvaihtaja & Gilbert Granholm, päätoimittajaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.