Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Mies kuunteli podcastin alusta loppuun

Helsingin Punavuoressa asuvan miehen epäillään kuunnelleen 28-minuuttisen podcastin kokonaan. Hän voi olosuhteisiin nähden hyvin.

kädessä kuulokkeet, joiden takana näkyy näytöltä äänikäyrää
Noin 30-vuotias mies selvisi podcastin kuuntelusta lähes vammoitta.

Hän ei ole vielä kyennyt selittämään tekonsa tarkempia motiiveja. Myös hänen tyttöystävänsä on ymmällään.

“Avopuolisoni on julkaissut viikoittaisia podcastejaan jo lähes puolen vuoden ajan, mutta tämä on kyllä ensimmäinen kerta kun hän on jaksanut kuunnella omaa lähetystään noin kauan”, Henna Mattinen, 25, kertoo.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan myös Helsingin Kalliossa ja Espoon Tapiolassa on tehty viimeksi kuluneen vuoden aikana yksi havainto vastaavanlaisesta tapauksesta.

Podcastilla tarkoitetaan juostenkusten toteutettua radio-ohjelmaa muistuttavaa äänitallennetta, jonka tekijä puhuu itsestään tai siitä mitä mieltä hän on jostain aiheesta, johon ei ole jaksanut perehtyä. Monesti tekijällä on mikrofonin ääressä mukanaan joku ystävänsä, jonka kanssa hän voi nauraa omille jutuilleen vähintään puolen minuutin välein.

Vi har publicerat den här artikelns originalversion på inte så flytande svenska i Nyhetscirkus.com: Mannen lyssnade på en hel podcastTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.