Press "Enter" to skip to content

Kotimaa , Uusimmat

Presidentti Niinistön käytännöllisin isyysvaate – katso kuvat!

Tuttipullo, soseruokaa, pikkulusikoita, vaippoja, puklausrättejä. Tätä kaikkea tuore isä saa kuljettaa mukanaan, kun hän pääsee yksinään vauvan kanssa ulos.

Rutosin armeijan sarkatakki
Ruotsin armeijan vanha sarkatakki on mitä käytännöllisin isyysvaate kenelle tahansa perheenisälle. Neljä suurta taskua ja laaja povitasku tarjoavat runsaasti tilaa vauvanhoitotarvikkeille.

Onnistuimme löytämään Ruotsin armeijan poistomallistosta mitä täydellisimmän isyysvaatteen presidentti Sauli Niinistölle tai kenelle vain tulevalle isälle. Tässä huokeassa sarkatakissa on povitaskun lisäksi kaksi tilavaa etu- ja kaksi takataskua. Niissä kulkevat helposti jokseenkin kaikki pienen lapsen ja tuoreen isän hoidossa tarvittavat varusteet.

Katso kuvat ja hämmästy, kuinka paljon tavaraa presidentti Niinistö voi ottaa mukaansa, kun lähtee työntelemään lastenvaunuja!

vessapaperirulla, soerasia ja pari pikkulusikkaa sarkatakin oikean etutaskun päällä
Oikeaan etutaskuun mahtuu vaikka useampikin lahjaksi saatu pikkulusikka.
tuttipullo ja ruokarasia sarkatakin vasemman etutaskun päällä
Isyysvaatteen vasempaan etutaskuun voi laittaa syötävää ja juotavaa.
puklausrätti ja Kalle Anka -lehti sarkatakin oikean takataskun päällä
Isyystakin oikeaan taskuun mahtuu puklausrätin lisäksi vaikkapa kirjallisuutta. Havainnekuvamme kirjallisuus esimerkkinä prinssi Danielilta mahdollisesti saatavasta lahjasta.
vaippa ja puklausrätti sarkatakin vasemman takataskun päällä
Puklausrättejä ei koskaan voi olla liikaa. Niiden lisäksi vasemmassa takataskussa on tilaa kerta- tai kestovaipoille, isän pyykkäysinnosta riippuen.
povitaskuun mahtuu taskumatti ja beetasalpaajapurkki
Isyysvaatteen povitasku on muita taskuja hieman pienempi, mutta sinne saa mahtumaan tarvikkeita, jotka saattavat olla välttämättömiä lapsen isän toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Uutissirkuksen selvityksen mukaan nyt esittelemämme isyysvaate on erittäin edullinen. Ruotsalaisesta alkuperästään huolimatta sitä on myyty viime vuosina suomalaisillakin kirpputoreilla. Takin hinta on vaihdellut viiden ja kymmenen euron välillä.Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.