Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri , Uusimmat

Nainen sai oikeuden ajaa perheen ykkösautoa

Mäntsäläläinen aviomies on antanut vaimonsa ohjata perheen ykkösautoa. Tapaus sattui viime sunnuntaina.

musta Volvo on kääntymässä oikealle, nokka katoaa jo kuvasta
Naisen kuljettamasta perheen ykkösautosta tehtiin useita havaintoja Savon ja pääkaupunkiseudun välisellä tieosuudella viime sunnuntaina.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan etelään päin matkanneesta naisen ohjaamasta uudenkarheasta Volvosta, jonka pelkääjän paikalla istui mies, tehtiin useita havaintoja pitkin viitostien vartta. Kuljettajaratkaisu sai useammankin samaan aikaan liikkeellä olleen miesautoilijan epäilemään naista jonkinlaisesta pakottamisesta.

Tilanne laukesi Mäntyharjussa hieman ennen Vihantasalmen siltaa, kun perhe pysähtyi tankkaamaan. Huoltoaseman pihamaalla sattumalta päivystänyt poliisipartio kuuli, että nainen oli saanut ajo-oikeuden, koska hänen puolisonsa oli telonut kytkinjalkansa moottorisahalla kesämökkireissulla.

Perheen isä kertoo voivansa palata ykkösauton rattiin parin viikon kuluttua, kun tikit on poistettu.

“Tänäänkin vaimo toki vei lapset tarhaan entiseen tapaan meidän kakkosautolla, 14 vuotta vanhalla Nissan Micralla”, mies sanoo.

Lue Uutissirkuksesta myös:
19.3.2012: Tutkimus: miehet voivat saada orgasmin autoilun aikana

Aiheesta muissa aviiseissa:
Yle 26.9.2017: Saudi-Arabian naiset saivat oikeuden ajaa autoaInfo Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.